Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Berg och Luuk ansöker om betänketid

Carina Berg och Kristian Luuk Foto: Linn Hedesström Blad
Kristian Luuk och Carina Berg Foto: Sven Lindwall

Carina Berg och Kristian Luuk har lämnat in en gemensam ansökan om skilsmässa.

Paret, som fortfarande är skrivna på samma adress, skriver i sin ansökan att de vill att skilsmässan ska föregås av betänketid.

"Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner", har Carina Berg tidigare skrivit.

Det var den 7 oktober som Carina Berg och Kristian Luuk gick ut i sina sociala medier och berättade om skilsmässan.

Beskedet kom efter att de under sommaren ska ha valt att tänka igenom sitt förhållande och en eventuell framtid tillsammans.

Nu har Carina Berg och Kristian Luuk lämnat in en gemensam ansökan om skilsmässa. Ansökan inkom till Stockholms tingsrätt under måndagen. I sin ansökan har paret kryssat i den ruta som innebär att de begär att skilsmässan ska föregås av en betänketid om minst sex månader.

Paret är fortfarande skrivna på samma adress i Stockholms innerstad.

 

LÄS MER: Berg och Luuk vädjar om vännernas tystnad

 

Berg och Luuk ville oluka saker i livet

En av orsakerna bakom splittringen ska vara att paret, där det skiljer tolv år, ska ha känt att de vill olika saker i livet.

När separationen offentliggjordes skrev paret själv på sina sociala medier om beslutet.

"Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Efterson det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här", skrev Carina Berg då.

Paret avslutade inlägget med att signera med deras båda namn och ett hjärta.

Kristian Luuk och Carina Berg träffades när de spelade in TV4-programmet "God natt, Sverige" tillsammans 2005. Då var de båda upptagna i långvariga förhållanden.

Till slut valde Carina Berg och Kristian Luuk att båda skilja sig från sina respektive och deras kärlekssaga var ett faktum.

Paret hade fram till separationen i oktober i år omgärdats av rykten om en skilsmässa. Men de fått frågor om så skulle vara fallet, tillbakavisades ryktena.

 

LÄS MER: Carina Berg och Kristian Luuk skiljer sig

 

Berg och Luuk bad vännerna vara tysta om skilsmässan

Bara den inre kretsen kände till hur det egentligen låg till.

I samband med offentliggörandet av skilsmässan bad de enligt uppgift människor med insyn i parets relation att ligga lågt. Jesper Parnevik var en av de som nåddes av parets önskan.

– De ringde i går och bad mig inte kommentera så det får man respektera. De vill göra det på sitt sätt. De vill att det ska vara en privat skilsmässa för barnens skull, har han tidigare sagt.

Efter beskedet om separationen kärleksbombades paret på nätet av fans och kända vänner.

Bland de som stöttade paret fanns bland andra tv-profilen Annika Duckmark och komikern Özz Nûjen samt både Mia och Jesper Parnevik.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!