Berättar om svartsjukan: ”Jag mådde skit då”

Trion JLC har ihop podcasten ”Naket och nära”
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Lucas Simonsson berättar öppet om sina erfarenheter av svartsjukedrama i podden.
Foto: Mini Gemoll/Dplay

Svartsjukedrama i relationer kan både vara energikrävande och svårt att hantera.

I JLC:s podd ”Naket och nära” delar Carl Déman och Lucas Simonsson med sig av erfarenheter från ungdomen.

– Jag mådde skit då, berättar Lucas Simonsson.

Humorgruppen JLC består av Lucas Simonsson, 29, Carl Déman, 29, och Jonas Fagerström, 30. I det senaste avsnittet av trions nya podcast, ”Naket och nära”, berättar Déman och Simonsson öppet om svartsjuka, och delar med sig av händelser från när de var unga. 

– Mycket var jävligt jobbigt när jag var yngre, säger Carl Déman i avsnittet.

”Det blev nästan som en tävling”

Carl Déman berättar att han har varit med om drama i tidigare förhållanden – och delar med sig av en relation som präglades av svartsjuka.

– Det blev nästan som en tävling. Vem som gjorde mest. Det var jävligt jobbigt, berättar Carl.

En händelse som han minns tydligt var när hans dåvarande flickvän var på fest – och Carl fick reda på att en kille hade försökt kyssa tjejen han var i en relation med. 

– Då blev jag förbannad och gick till den festen och skulle dundra in där. Men jag blev stannad i dörren av en av killarna. Hade jag dundrat in där hade det blivit ett jävla drama. Jag var själv och det var tio killar, det hade kunnat gå åt helvete.

”Mycket var jävligt jobbigt när jag var yngre”, berättar Carl Déman i podcasten ”Naket och Nära”
Foto: Mini Gemoll/Dplay

Men det är inte bara Carl Déman som har erfarenheter av svartsjukedrama. Även Lucas Simonsson berättar om ett triangeldrama han hamnade i med sin dåvarande flickvän – en konflikt som nästa slutade med slagsmål. 

– Det här eskalerade så in i helvete. Det slutade med att de var på en fest och jag på en annan, jag ringer honom och bestämmer träff med honom dagen efter för att vi ska göra upp och slåss. Han var med på det.

Det blev tillslut inget slagsmål och Lucas berättar att han mådde väldigt dåligt den perioden.

– Hon och jag var inte kära, men där ser man ändå vad svartsjuka kan göra. Jag mådde skit då, säger han. 

Får DM:s på Instagram

Killarna berättar också om att de ibland får DM:s på Instagram, av tjejer som tycker att de ser bra ut. Enligt Carl är det inte lika många som hör av sig, som det var innan han blev pappa.

Men Lucas berättar att folk raggar på honom – trots att han är i en relation.

– När man är ute så kan det komma fram folk och ragga. Är det skillnader mellan oss två, att du blivit farsa? Det är därför folk tänker att det är jävligt seriöst. ”Lucas har ändå varit tillsammans med sin tjej i tio år, så det kan lika väl skita sig”, säger Lucas Simonsson. 

Keyyos starka ord om utanförskapet: "Oönskad"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.