Nu är Janni Larsson gravid i vecka 35.Nu är Janni Larsson gravid i vecka 35.
Nu är Janni Larsson gravid i vecka 35.
Janni Larsson under Mästarnas Mästare.Janni Larsson under Mästarnas Mästare.
Janni Larsson under Mästarnas Mästare.
De andra deltagarna blev glada efter beskedet.De andra deltagarna blev glada efter beskedet.
De andra deltagarna blev glada efter beskedet.
Janni Larsson, 30, vill inte ställa upp i "Mästarnas mästares" deltävling "Elkontrollen".Janni Larsson, 30, vill inte ställa upp i "Mästarnas mästares" deltävling "Elkontrollen".
Janni Larsson, 30, vill inte ställa upp i "Mästarnas mästares" deltävling "Elkontrollen".

Berättar hemligheten i SVT: "Var inte planerat"

Publicerad

Janni Larsson, 30, vill inte ställa upp i den fruktade detävlingen "Elkontrollen".

Anledningen var att kort innan inspelningen fick Janni veta att hon var gravid.

Nu är hon i vecka 35 och ser fram emot att bli mamma.

– Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot detta. Det är mitt första barn, säger hon.

Jiu-jitsu-stjärnan Janni Larsson valde att inte ställa upp i den fruktade deltävlingen "Elkontrollen" i söndagens "Mästarnas Mästare".

Till en början förklarar inte SVT anledningen bakom beslutet – utan det som syns i programmet är hur Janni Larsson väljer att gå bort från de tävlande för att prata med sin sambo i mobiltelefonen.

– Jag tänkter inte göra det, det finns inte en chans, säger hon samtidigt som tårarna rinner.

Efteråt förklarar Janni Larsson att hon redan innan programmet beslutat att inte vara med i någon tävling som har med el att göra.

 

LÄS MER: Därför bytte deltagarna lag i Mästarnas Mästare

 

– Jag var säker redan innan jag kom hit att jag inte skulle vara med om det kom en eltutmaning. Jag ringde min man, mest för att jag ville höra hans röst, för beslutet var redan taget, säger hon i programmet.

Fick veta kort innan

Nu berättar Janni Larsson att hon bara några veckor innan inspelningen fick veta att hon var gravid. Och att hon först valde att inte berätta för SVT och de andra deltagarna.

– De flesta brukar ju inte säga någonting till någon under de första tre månaderna. Och jag var i vecka sex när den där el-grejen var. Och det är jättetidigt, säger hon.

Men efter att hon beslutat att inte vara med i "Elkontrollen", så kände Janni Larsson att hon ville berätta anledningen bakom beslutet för SVT.

– SVT sa att jag fick berätta för de andra deltagarna om jag ville. Så jag fick ta beslutet efter det, säger hon.

Under middagen kommer till slut Janni med den glada överraskningen till de andra deltagarna:

– Det beror väldigt mycket på häsoskäl till att jag inte var med tidigare, men det är inte mitt hälsoskäl, utan det är så att jag är gravid, säger hon.

 

LÄS MER: De tävlar i Mästarnas Mästare 2017

 

De andra deltagarna brister ut i ett gemensamt "grattis" och kramar Janni Larsson.

– Det känns helt fantastiskt att vara gravid. Sen var det inte helt planerat, utan det kom som en liten överraskning väldigt tätt på avresan hit till Portugal, säger hon i programmet.

Gifte sig kort innan

Janni Larsson berättar att hon gifte sig den andra september och att hon åkte till Portugal och inspelningen av "Mästarnas Mästare" redan den fjärde samma månad. Då hade hon kort innan fått veta att hon var gravid.

Nu är hon gravid i vecka 35.

–  Det har hänt mycket sista sju åtta månaderna, oj, oj oj. Så bebisen kommer ju om ungefär en månad. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot detta. Det är mitt första barn, det är spännande, men hela livet kommer att vändas upp och ner, säger hon.

Janni Larsson och hennes man har valt att inte få veta vilket kön barnet har.

– Nej, det får bli en överraskning, säger hon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag