Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamins Ingrossos besked om dejtinglivet

Benjamin Ingrosso lever singelliv – och dejtar inte heller särskilt mycket.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Artisten berättar att det främst handlar om att inte har tid.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Jag vet liksom inte hur jag skulle vara om jag dejtade någon”, säger han.Foto: ALEX LJUNGDAHL

Benjamin Ingrosso, 22, har levt som singel sedan uppbrottet med exet Linnea Widmark.

Artisten berättar för Expressen att dejtandet just nu också ligger på hyllan.

– Jag vet liksom inte hur jag skulle vara om jag dejtade någon, säger han.

Artisten Benjamin Ingrosso, i höst aktuell i TV4:s ”Så mycket bättre”, har trots coronapandemin haft en hektisk vår och har berättat att han mer eller mindre ”bott i studion”, där han bland annat testat olika covers inför tv-programmet som spelades in nu i juni.

Men livet har också gjort att dejtinglivet har fått stryka på foten. Även om artisten medger att förslagen, främst från följare på sociala medier är många, sedan han och Linnea Widmark gjorde slut i början av 2019.

Han berättar att det inte direkt handlar om skamliga förslag, utan snarare om ”väldigt bra dm:s”.

– Bara så här ”får man bjuda på kaffe?” eller mycket om pasta, att jag ska laga pasta. Eller ”kan inte jag få följa med och äta dessert med dig på någon restaurang?”. 

 

”Lagt lite på hyllan”

Ingrosso fortsätter:

– Så det är mycket sånt, men just mitt dejtande har inte sett superfullt ut på listan, utan det är något som jag har lagt lite på hyllan ett tag. Just för att jag inte har haft tid. 

Artisten avslöjar även att känner sig något osäker på hur han skulle uppträda, och hur han skulle vara som person om han just nu dejtade mer aktivt.

– Jag vet liksom inte hur jag skulle vara om jag dejtade någon. Men jag tror att det får komma när det kommer. Det är inget som jag jagar efter.

Benjamin Ingrosso, som överlag ofta är mer förtegen om sitt privatliv än systern Bianca Ingrosso kommer dock med ett erkännande – om nattlig träff med ett fan.J

– Jag kan väl ha gått hem med någon nån gång, som jag råkade förstå kanske var lite av ett fan.

 

Benjamin Ingrossos TikTok-succé – hundratals fans gör dansen

Benjamin Ingrossos TikTok-succé – hundratals fans gör dansen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.