Benjamins heta ord om Gynning efter relationsfrågan

Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

När Benjamin Ingrosso gästade ”Rix Morronzoo” var det inte bara för att prata om sin nya singel ”Schampoo”.

Programledarna ställde snabbt artisten mot väggen om vilka som är de snyggaste kändiskvinnorna i Sverige – och Ingrosso var inte sen att svara.

– Carolina Gynning, hon är jävligt snygg, säger Benjamin Ingrosso i radioprogrammet

Benjamin Ingrosso, 22, är dubbelt aktuell. Han har nyligen spelat in den kommande säsongen av ”Så mycket bättre” på Gotland, med artister som Ana Diaz och Lili och Susie, samtidigt som han nyligen släppte låten ”Schampoo” – som också blivit en danstrend på Tiktok.

När artisten nyligen gästade ”Rix Morronzoo” med Roger Nordin och Laila Bagge fick artisten erkänna att han inte bara släpper en singel – han är också singel själv.

– Jag är singel, och jag har precis släppt en singel, säger artisten i radioprogrammet.

Ingrosso:  ”Hon är jävligt snygg”

Eftersom han inte har en flickvän för tillfället blev programledarna nyfikna på vilka svenska kändiskvinnor som artisten tycker är vackrast – och Ingrosso har flera favoriter på sin lista. Först ut är ”Exen berättar allt”-programledaren Carolina Gynning.

– Oj, fan vad svårt. Jag fick en upp i huvudet men jag vet inte. Hon är jävligt snygg. Carolina Gynning, hon är jävligt snygg, säger ”Schampoo”-stjärnan.

 Benjamins ord om svenska Hollywoodstjärnan 

Han fortsätter med att hylla svenska Hollywoodstjärnan Rebecca Ferguson, som bland annat spelat i ”Mission Impossible”-filmerna och ”The greatest showman”.

– Jag sitter och tänker om det finns någon. Jo, Rebecca Ferguson. Hon är vacker alltså, tycker Ingrosso i ”Rix Morronzoo”.

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso för en kommentar.

Fem snabba med Benjamin Ingrosso:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.