Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Benjamins förvåning – såg sig själv och Henrik Lundqvist på tv

Benjamin Ingrossos singelliv i sommar – planerna
Benjamin Ingross i reklamfilmen för Head and shoulders.
Foto: Head and shoulders
Henrik Lundqvist är ansiktet utåt för Head and Shoulders.
Foto: Head and shoulders
Henrik Lundqvist är hockeyproffs.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Allsång på Skansen”, Sommar i P1 och dessutom hade han nyligen sitt eget mat- och musikprogram – om det är någon som är superaktuell just nu så är det Benjamin Ingrosso. 

Artisten är till och med så aktuell att det ibland blir svårt för honom att komma ihåg allt han är med i – som en reklamfilm med Henrik Lundqvist. 

– Det är bara en av de grejerna som jag säger: ”Ja just det”. Men det är väldigt roligt, berättar han. 

Tidigare i år dök Benjamin Ingrosso, 23, plötsligt upp i en av Head and shoulders reklamfilmer med Henrik Lundqvist, 39. Artisten, som nu ska vara sommarvärd i i P1 och dessutom hålla i ”Allsångsscenen är din”, berättar nu hur det kommer sig. 

– Den spelade vi in förra sommaren med tanke på att jag släppte en låt som heter ”Shampoo” och då hörde de av sig och var taggade på att göra en reklam och vi hade skitkul under de inspelningsdagarna. Det vi glömde bort var att att den skulle sändas ett halvår senare och då hade det hänt väldigt mycket i min karriär. 

Det som också glömdes bort av Benjamin Ingrosso var själva reklamfilmen och till och med han blev förvånad när han dök upp i rutan bredvid Henrik Lundqvist. 

– Häromdagen satte jag på tv:n, satte mig i soffan och så kom det upp en schamporeklam och jag bara: ”Ja juste: Den har jag gjort också”. Det hade jag glömt bort. Men vet du vad, jag är så jädra glad att det är så att jag får jobba mycket nu och att jag får göra det jag älskar. Att släppa massa musik och vara med i tv-program som ”Allsång på Skansen”, jag är glad att jag just i en pandemi kan få ha så mycket att göra, säger han. 

Dessutom tycker Benjamin Ingrosso att det var kul att umgås med Henrik Lundqvist. 

Hur var han då? 

– Superproffsig och väldigt genuint snäll, verkligen. Jag är inte så sportgalen men han fick mig verkligen att vilja titta på hockey. 

Reklamfilmen är inte det enda Benjamin Ingrosso glömt bort att han gjort. 

– Det är bara en av de grejerna som jag säger: ”Ja juste”. Men det är väldigt roligt, jag tycker de är sjukt roliga. Det kommer en till reklam snart som är fruktansvärt rolig. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.