Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Benjamins avslöjande om singellivet efter uppbrottet

Förhållandet mellan Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso tog slut tidigare i år.
Foto: OLLE SPORRONG
Benjamin Ingrosso är singel sedan uppbrottet.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Ingrosso på Rix FM Festival i Stockholm i augusti i år.
Foto: HENRIC WAUGE / SPA

Benjamin Ingrosso är singel sedan han och exflickvännen Linnea Widmark gjorde slut i våras.

Och sedan dess tycks ingen ny romantik finnas i sikte.

 – Det står lika still fortfarande, säger han till Aftonbladet. 

Artisten och tidigare Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso, 21, var tillsammans med Linnea Widmark i sex år innan det tog slut tidigare i år.

Sedan dess har han bland annat hunnit släppa breakup-låten ”I’ll be fine somehow”. I juli berättade han om känslorna när låten spelades in.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, berättade han då för Expressen. 

För Aftonbladet avslöjar Benjamin Ingrosso nu att han ännu är singel och att livet som idol inte alltid gör dejtandet helt lätt – särskilt inte när det kommer till att dejta fans.

– Om ett fans största dröm skulle vara att träffa mig så kanske inte det är rätt människa att dejta, men jag skulle inte tycka det var jobbigt om en dejt skulle uppskatta min musik. Det skulle jag tycka var asfett, säger han.

”Mitt album kommer spegla hur jag har mått”

Ingrosso har ett nytt album på gång och berättar också att skivan till stora delar kommer handla om känslorna efter den spruckna relationen med Linnea Widmark.

– Jag kan säga att mitt album kommer spegla lite hur jag har mått och hur jag har bearbetat hela våren och så där.

Att ha blivit singel är inte den enda livsändringen för Benjamin Ingrosso i år. 

I somras berättade mamma Pernilla Wahlgren i hennes och Sofia Wistams podcast ”Wahlgren & Wistam” att den 21-åriga sonen nu bestämt sig för att flytta hemifrån.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.