Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamin Ingrossos tvekan inför ”Så mycket bättre”

Här är artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2020
Foto: Karl Melander/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karl Melander
Och just på grund av åldern tvekade han först på att vara med.
Foto: Karl Melander/TT
Plura Jonsson, Markus Krunegård och Ana Diaz är de tre artister som kommer vara på plats hela tiden.
Foto: Karl Melander/TT
Inspelningarna av TV4:s populära program ”Så mycket bättre” drog i gång på söndagen.
Foto: Karl Melander/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karl Melander

Benjamin Ingrosso, 22, är den yngsta artisten som medverkar i ”Så mycket bättre” 2020.

Och just på grund av åldern tvekade han först på att vara med.

– Det var inget självklart val med tanke på att man kanske hade sett sig själv vara lite äldre när man skulle vara med, säger han.

Inspelningarna av TV4:s populära program ”Så mycket bättre” drog i gång på söndagen.

Plura Jonsson, Markus Krunegård och Ana Diaz är de tre artister som kommer vara på plats hela tiden. Annars är konceptet som förra säsongen, att de andra artisterna kommer och går under tiden på Gotland.

En annan som är på plats från start är Benjamin Ingrosso – men att han skulle befinna sig vid pensionat Grå Gåsen, där programmet alltid spelas in var inte givet.

– Det var kanske inget självklart ja med tanke på att man kanske hade sett sig själv lite äldre när man skulle vara med. Men jag kände att livet är för kort för att man ska vänta på saker och det ska bli jävligt kul. 

Din mamma Pernilla Wahlgen har tidigare sagt att hon gärna är med, hon är inte avundsjuk nu?

– Nej, absolut inte.  Hon är stolt, precis som alla andra i min familj och som mina vänner.

Ingrosso berättar också hur han mer eller mindre ”bott i studion” de senaste månaderna, bland annat för att spela in upp emot 50 olika tolkningar för att till slut kunna avgöra vilka tolkningar han ska göra i programmet.

TV4: ”Har vidtagit åtgärder”

Med coronapandemin har artisten haft mer tid än någonsin i studion. Och covid-19 gör sig påmint även undre inspelningarna på Gotland. Exakt vilka ändringar TV4 har genomfört ger man inget besked om, men kanalen bekräftar att ändringar har gjort av säkerhetsskäl.

– Vi har vidtagit åtgärder för att skapa en så säker inspelningsplats så möjligt och följer de rekommendationer som finns. ”Så mycket bättre” är en riktig tittarfavorit och vi ser mycket fram emot en ny stjärnspäckad säsong, säger Tanja Tabrizian, tf presschef TV4 och C More.

”Mest att vi kanske inte kramas”

Benjamin Ingrosso menar att coronahotet främst märks i hur artisterna interagerar med varandra.

– Det är väl mest att vi kanske inte kramas, men det gör väl ingen i Sverige. Jag tror alla kör krokarmen eller vad det är. 

Samtidigt postade Eldkvarn-profilen Plura Jonsson en bild på sin Instagram där han satt på flyget till Gotland iförd munskydd – allt för att skydda sig själv och inte ta med smittan till inspelningsplatsen. 

– Plura är Plura. Han är ens idol liksom, Han är en legend. Så vi har redan hunnit stå och göra rabarberkaka och göra punschgrädde, berättar den 46 år yngre Benjamin Ingrosso.

Minns ni när Benjamin vann Let's dance med Sigrid:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.