Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamin Ingrossos tårar – känslorna vällde fram

Ingrosso vann svenska Melodifestivalen 2018 med låten ”Dance you off”.Foto: ROLF KLATT/REX/SHUTTERSTOCK / ROLF KLATT/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Artisten berättar om känslosamma inspelningen av ”Så mycket bättre” i ”Nyhetsmorgon”Foto: TV4
Benjamin Ingrosso är aktuell med nya singeln ”Schampoo”.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Benjamin Ingrosso medverkar i årets ”Så mycket bättre” som spelades in under sommaren.

I ”Nyhetsmorgon” berättar artisten om den känslosamma inspelningen.

– Jag grät väldigt mycket under den här resan. Inte av sorg, utan det var glädjetårar, säger han i programmet skriver Aftonbladet

Benjamin Ingrosso, 22, är en av årets artister i TV4:s ”Så mycket bättre” som spelades in tidigare i sommar på Gotland. 

– Det är nog den bästa veckan i mitt liv tror jag, säger Ingrosso i ”Nyhetsmorgon”. 

Vidare berättar Benjamin Ingrosso att han kände att han kunde vara sig själv under inspelningen och att alla medverkande artister kom varandra väldigt nära. 

– Man blev otroligt känslosam. Jag grät väldigt mycket under den här resan. Inte av sorg, utan det var glädjetårar, säger han.

Rapparen Silvana Imam, 33, medverkade också i årets säsong. Ingrosso berättar att han kunde bli väldigt djup med henne då hon är en väldigt spirituell person som kunde få ner honom i varv. 

”Äta kanelbullar och dricka mjölk och gråta”

”Så mycket bättre”-huset på Gotland är inte den enda platsen som väcker starka känslor hos Ingrosso. Artisten berättar att hans morföräldrar, Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgrens, 83, hus på Norra Lagnö i Stockholms skärgård, är en plats som framkallar mycket känslor hos artisten. 

– Vi har en liten brygga där, och så tittar man ut över en liten vik. Där har jag vuxit upp. Det är min favoritplats på jorden. Där kan jag sitta i timmar och äta kanelbullar och dricka mjölk och gråta och lyssna till Ted Gärdestad. Det är där jag är som lyckligast tror jag, säger han i programmet enligt Aftonbladet. 

Benjamin Ingrosso är aktuell med singeln ”Shampoo”. 

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso.

Singeln ”Schampoo” gör succé på TikTok.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.