Benjamin Ingrossos spontana gratisspelning

Benjamin Ingrosso på scen under spontankonserten.
Bilder från konserten på Pernilla Wahlgrens Instagram.
Foto: Instagram / Instagram
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin var självklart på plats.
Foto: Instagram / Instagram
Foto: Instagram / Instagram

Lagnöborna fick sig en rejäl överraskning på midsommardagen när Benjamin Ingrosso bjöd på en spontan gratiskonsert.

”Han ville ge lite kärlek tillbaks till platsen där han tillbringat så mycket tid”, skriver mamma Pernilla Wahlgren på Instagram.

Det var för fyra dagar sedan som Benjamin bestämde sig för att anordna konserten på den stängda gamla dansbanan på Norra Lagnö. Artisten har firat midsommar där i hela sitt liv då mormor Christina Schollin och morfar Hans Wahlgren bor i området.

Den intima spelningen var gratis och riktade sig bara till Lagnöborna, berättar mamma Pernilla Wahlgren på Instagram.

”Han ville ge lite kärlek tillbaks till platsen där han tillbringat så mycket tid, och varje midsommar sedan han var barn”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CfP7DUWqdnE/

”Så fint och rörande”

I filmer från konserten som har delats på sociala medier hörs den Grammyvinnande artisten sjunga ”Allt det vackra” och ”Det stora röda huset” som Ingrosso skrev som en hyllning till sin mormor och morfar som bor i just ett stort rött hus på Norra Lagnö.

”Så fint och rörande från alla håll. Otroligt fin och minnesvärd kväll för oss alla som var där”, skriver Pernilla på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.