Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Benjamin Ingrossos oro inför dejting: ”Livrädd”

Ur arkivet: Ingrossos starka ord
Foto: TV4
Foto: TV4
Daniela Rathana tycker att Benjamin Ingrosso borde hitta en äldre tjej.
Foto: TV4
Kanske har Pernilla Wahlgren en singelkompis, undrar Daniela Rathana.
Foto: Discovery plus

Benjamin Ingrosso sägs dejta den norska influencern Frøya Sofie Winther. 

Men att dejta har inte alltid varit lätt för artisten. 

– Jag är rädd att tjejen ska bli besviken, säger han i veckans ”Benjamins” i TV4. 

Benjamin Ingrosso, 24, var tidigare tillsammans med Linnea Widmark, 25. När de gjorde slut följde en svår tid för artisten som resulterade i flera låtar. 

– Jag tänkte att jag ska fan sluta skriva om henne för det blir bara jobbigt. Vi var ändå tillsammans i sex år, det var hela min uppväxt. Hon åkte i väg utomlands och blev väl kär i någon annan och det blev ju att vi gjorde slut på telefon, berättade Ingrosso i ”Så mycket bättre”. 

För Aftonbladet berättade artisten då att han gått vidare i livet – men att det är svårt för honom att komma över någon. 

Benjamin Ingrosso har flera gånger fått frågor om han dejtar den norska influencern Frøya Sofie Winther – men själva har de inte velat bekräfta någon relation. När radioprogramledaren Titti Schultz, 49, försökte fråga Ingrosso om influencern flera gånger fick hon bara ett fniss till svar. 

– Du behöver inte säga något för fnisset sa det åt dig, svarade hon då. 

Däremot avslöjade Ingrosso att han för första gången börjat dejta på riktigt och att han innan hade undvikit det eftersom att det lätt kan bli stelt. 

 ”Rädd att tjejen ska bli besviken”

I sitt program ”Benjamins”, som sänds på tisdagskvällar i TV4, berättar Ingrosso nu mer om vad det är som skrämde honom med dejtinglivet. 

– Jag undviker att gå på dejt för jag är livrädd att gå på dejt, säger han och fortsätter: 

– Jag vet inte, jag är rädd att tjejen ska bli besviken. Att hon har förväntningar på att jag ska vara rolig så kanske jag inte är det. För ibland vill jag också kanske bara vara trist och tråkig.

Vännen och artisten Daniela Rathana, 26, som också är med i programmet menar i programmet att Benjamin Ingrosso skulle behöva en tjej som är betydligt äldre än honom. 

– Du tror att du kanske behöver en vilding, nej nej nej, för du är ju vildingen så du behöver en motvikt. Jag tänker en gammal, gammal, vis tant, säger hon och ställer en plötslig fråga om Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren, 54. 

– Har din mamma några kompisar som är singlar?

Benjamin Ingrossos tittar rakt in i kameran och meddelar då: 

– Ja, men min mamma blir inte så glad.

Ingrosso visar upp sitt hem: 

Artisten visar upp renoverade lägenheten i ”Klarna Drops By”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.