Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Benjamin Ingrossos offentliga kontaktannons efter uppbrottet

Benjamin Ingrosso verkar redo att hitta kärleken igen.
Foto: VLADIMIR ASTAPKOVICH / SPUTNIK/IBL SPUTNIK
Linnea Widmark var tidigare tillsammans med Benjamin Ingrosso.
Foto: MIKAEL PERSSON / MIKAEL PERSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso under Eurovision Song Contest.
Foto: OLLE SPORRONG

Benjamin Ingrosso är redo att hitta kärleken igen, efter uppbrottet från flickvännen Linnea Widmark.

Nu berättar han i systern Bianca Ingrossos Youtube-video vad det är han är på jakt efter.

– Kvalité. Sjukt rolig humor, helst dålig humor. Vacker, men det blir hon om hon är rolig, säger Benjamin Ingrosso om sin framtida flickvän.

Det var i mars som Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso, 22, gick ut och berättade att han är singel, efter att ha varit tillsammans med flickvännen Linnea Widmark under lång tid.

När artisten släppte låten ”I'll be fine somehow” berättade han om uppbrottet från kärleken, och att det var svårt att spela in låten för att den handlar om Linnea.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, sa Ingrosso då.

Benjamin Ingrossos pik till exet

När han i juni släppte låten ”Costa Rica” handlade det återigen om exflickvännen, då landet i väst är ett av hennes favoritländer.

”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, sjunger stjärnan i låten, vilket kan översättas till: ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Uppmaningen till tjejerna

Nu verkar Benjamin Ingrosso vara redo att träffa kärleken igen. I en ny video på storasyster Bianca Ingrossos Youtube-kanal går Benjamin Ingrosso ut med att han är sugen på att träffa en ny tjej.

– Finns det någon vacker tjej där ute, som skulle vilja ha en kille som mig? säger han i systerns Youtube-video.

Han fortsätter sedan:

– Slide in i mina DM:s.

På Bianca Ingrossos uppmaning berättar Benjamin Ingrosso mer kring vad han letar efter hos en tjej. Humor är viktigt för ”Dance you off”-artisten.

– Kvalité. Sjukt rolig humor, helst dålig humor. Vacker, men det blir hon om hon är rolig, säger han i Youtube.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.