Benjamin Ingrossos intima bilder med Frøya Winther

Ur arkivet: Benjamin spexar till det
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Benjamin Ingrosso har varit fåordig om kärlekslivet.

Men nu dyker han upp på bilder från en familjesemester, tätt omslingrad med den norska influencern Frøya Sofie Winther som han tidigare har ryktats dejta. 

Det har länge spekulerats kring Benjamin Ingrossos kärleksliv. Det mest diskuterade ryktet har varit att han dejtar den norska influencern Frøya Sofie Winther.

När Titti Schultz frågade Benjamin rakt ut om den norska influencern i P4 Extra fnissade han som svar.

– Du behöver inte säga något för fnisset sa det åt dig, utbrast Titti Schultz i P4. 

Sedan dess har artisten varit fåordig om kärlekslivet, men berättat att han äntligen börjat dejta igen, och att hans nysläppta album ”Soundtrack” handlar om tre olika tjejer.

Men spekulationerna kring Benjamin Ingrosso och den norska influencern lär fortsätta. För nu i dagarna är familjen Ingrosso på en familjeresa på Mallorca. En resa där även Frøya Sofie Winther blev medbjuden. 

Kärleksfulla bilderna

På systern Bianca Ingrossos Instagram-story syns Benjamin Ingrosso hålla om den norska influencern under en båtfärd och hon har sin hand på hans lår. Förutom det har familjen en del middagar, där även Frøya är med som gäst.

Det är inte första gången som den norska influencern hänger med på Wahlgren/Ingrossos familjeresor. Innan Mallorca-besöket, var Frøya med på en resa till Pernilla Wahlgren och Christian Bauers nyköpta villa i Marbella.

Olyckan när sångerskan var barnvakt: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.