Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamin Ingrossos drag mot Sofia i direktsändning

Fem snabba med Benjamin Ingrosso – vad väljer han?.
Benjamin Ingrosso överraskade prinsessan Sofia på ”Idrottsgalan” 2020. Foto: SVT
Benjamin Ingrosso överraskade prinsessan Sofia på ”Idrottsgalan” 2020. Foto: SVT
Benjamin Ingrosso uppträde under ”Idrottsgalan” 2020. Foto: SVT

Benjamin Ingrosso var en av artisterna i ”Idrottsgalan” 2020

Mitt i ett av sina nummer gick han fram till prinsessan Sofia, sjöng till henne och gav en vänskaplig hand på axeln – och möttes av ett brett leende. 

”Han charmar även prinsessor”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram. 

Sarah Dawn Finer, Miss Li och Benjamin Ingrosso uppträdde på ”Idrottsgalan” 2020 i måndags. Den sistnämnde gjorde även ett oväntat drag när han strax före att Carl Philip skulle dela ut Jerringpriset gick ner på golvet för att sjunga nära publiken. 

När artisten kom fram till prinsessan Sofias bord stannade han upp för att sjunga direkt till henne. Ingrosso möttes av ett brett leende från en road Sofia. Innan han gick därifrån la han en vänskaplig hand på Sofias axel. 

Mamma Pernilla Wahlgren satt hemma vid tv:n och dokumenterade Ingrossos sångnummer på Instastory. Hon uppmärksammade händelsen med prinsessan Sofia och skrev: ”Han charmar även prinsessor”. 

Berättade om tuffa uppbrottet 

Benjamin Ingrosso medverkade nyligen i TV4:s ”Nyhetsmorgon” och berättade då att han gått i terapi den senaste tiden för att förstå sina känslor. 

– Alltså senaste halvåret har jag gått min psykolog en gång i veckan. Jag är 22 år och har väl hyfsat bra koll på vem jag är, men varför jag vill gå till en psykolog var för att veta varför jag är som jag är. Jag vet exakt hur jag fungerar i vissa sammanhang. jag vet varför jag blir ledsen eller sur, men jag skulle vilja veta varför. 

För drygt ett år sedan gjorde gick Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark skilda vägar, vilket också varit en av orsakerna till att han gått i terapi. 

– Och sen med mitt break up som tog mycket längre tid att komma över än jag trodde. Då behövde jag också bearbeta det och fråga mig själv varför, förklarar Ingrosso i TV4-programmet.

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso. 

Benjamin Ingrosso om kärleken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.