Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Benjamin Ingrosso visar upp nya lägenheten – som han undanhållit

1 / 9

Benjamin Ingrosso har flyttat hemifrån. 

Under torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld visar han upp den nya lägenheten, som han dock inte bor i än.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Artisten Benjamin Ingrosso, 22, har längre pratat om att han vill flytta hemifrån. Under hösten har han tagit steget att flytta ifrån mamma Pernilla Wahlgrens villa ute på Lidingö och har i stället flyttat in till sina nära vänner Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn. 

Syster Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hennes bror har en egen lägenhet men att han i stället valt att bo hos vännerna. Men i torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” visar Benjamin Ingrosso dock upp sin nya etta i centrala Stockholm.

– Egentligen så tror jag att han är lite rädd för att flytta till en egen lägenhet. Jag tror att han drar på det för att han trivs så bra hos Jacob och Melina, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Orolig att det ska bli trångt

Lägenheten är helt oinredd än så länge, vilket Pernilla Wahlgren och gudmor Susanne Nordström vill ändra på. Det är första gången de ser lägenheten och Benjamin Ingrosso själv säger att han bara har varit där två gånger själv.

Den är betydligt mindre är syster Bianca Ingrossos lägenhet på 97 kvadratmeter. Den består av ett kök och ett rum.

I det kombinerade sovrummet och vardagsrummet finns en kakelugn och Pernilla och Benjamin diskuterar hur han ska få plats med allt i rummet. Han är orolig att det ska bli trångt, men planerar att ställa in en bäddsoffa. 

”Känna att man ska komma hem till en svit”

Benjamin Ingrosso har stora planer för lägenheten och vill riva och renovera om köket. 

– Jag vill ju känna att man ska komma hem till en svit, säger han.

Pernilla Wahlgren tycker inte att köket behöver renoveras, då det finns gasspis och skafferi och hon säger även att det är dags för Benjamin Ingrosso att få ett ”wake up-call”.

– Benjamin har inte fattat att i första lägenheten, då bor man ju så. Man har liksom en madrass på golvet och man äter mat på flyttkartongerna. Det var ju ett toppenkök att laga mat i, säger Pernilla Wahlgren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.