Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamin Ingrosso klar för årets ”Så mycket bättre”

Benjamin Ingrosso klar för "Så mycket bättre"
I sommar är det dags för ”Så mycket bättre” att spelas in – och en av årets artister är Benjamin Ingrosso.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Benjamin Ingrosso på Grammisgalan 2020Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I sommar är det dags för ”Så mycket bättre” att spelas in – och en av årets artister är Benjamin Ingrosso.

Duon Lili & Susie kommer också att vara med och framföra sina egna versioner på andras låtar.

– Ja, de kommer göra hans ”Dance you off”, säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.

Sångprogrammet ”Så mycket bättre” har visats på tv i tio år och haft lika många säsonger. Där möts artister för att tolka varandras låtar och programmet har varit mycket uppskattat och även vunnit många priser. 

I sommar är det dags för programmet att spelas in igen – och nu har några av årets artister avslöjats. Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso är en av de som kommer få sina låter tolkade av andra personer, vilket Aftonbladet nyligen rapporterat om.

Ingrosso har varit med i flera tv-program där han gjort succé. Allt ifrån ”Lilla Melodifestivalen” till ”Let’s dance”. Han har också tävlat i Melodifestivalen vid två tillfällen, och 2018 representerade han Sverige i Eurovision med låten ”Dance you off”. I finalen hamnade Ingrosso då på en sjunde plats.

Liv & Susie kommer göra ”Dance you off”

Förra veckan avslöjades också att Lili & Susie ska vara med i årets ”Så mycket bättre”, och nu har en uppgiftslämnare till Aftonbladet berättat att duon kommer att göra sin egen version på just den låten som Ingrosso representerade Sverige med för två år sedan.

– Ja, de kommer göra hans ”Dance you off”, säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.

Andra artister som har deltagit i programmet tidigare är bland annat Miss Li, Carola Häggkvist, Miriam Bryant, Magnus Uggla och Petter. Många av de låtar som har tolkats av artisterna har också tagit sig högt upp på topplistorna i Sverige.

Gällande vilka artister som kommer medverka i ”Så mycket bättre” hänvisar TV4 till presschef Lina Berggréns kommentar:

”Vi ser fram emot att presentera ett gäng fantastiska artister lite längre fram”.

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso.

Minns ni när Benjamin dansade i ”Let's dance”:

Han var storfavoriten hos juryn

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.