Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Benjamin Ingrosso: ”Jag sov i två veckor”

Benjamin Ingrossos känslor efter psykologbesöken
Benjamin Ingrosso är en av de första gästerna i nya pratshowen.
Foto: SVT/Skärmdump
Journalisten Carina Bergfeldt.
Foto: SVT/SKÄRMDUMP
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Benjamin Ingrosso, 23, har jobbat hårt och mycket de senaste åren.

Men under ett samtal med sin psykolog fick han en oväntad insikt om sitt mående. 

– Jag trodde jag skulle gråta hos henne över någon relation, men så blev det att jag grät för att kände sån utmattning, säger artisten i pratshowen ”Carina Bergfeldt”. 

De senaste åren har Benjamin Ingrossos, 23, haft ett fullspäckat schema. För snart tre år sedan vann han ”Melodifestivalen” med låten ”Dance you off” och tävlade senare i ”Eurovision”. Efter ”mello”-vinsten har artisten jobbat hårt med sin musik och förra året var han med i ”Så mycket bättre.”. 

Men de stora framgångarna har en baksida. I den nya pratshowen ”Carina Bergfeldt” berättar 23-åringen om att han höll på att bli sjuk av sitt höga tempo. 

– Det märktes genom att jag för första gången höll på att gå in i väggen. Jag satt med min psykolog och fick inte fram någonting.

– Till slut började jag gråta, jag har liksom aldrig gråtit inför henne (psykologen) tidigare. Jag trodde jag skulle gråta hos henne över någon relation, men så blev det att jag grät för att kände sån utmattning, säger han. 

Sov i två veckor 

I sällskap av statsminister Stefan Löfven och frun Ulla Löfven berättar artisten att stängde in sig i veckor för att kunna återhämta sig. 

– Jag orkade inte vara alla till lags, jag orkade inte vara trevlig. Så jag skrev till min familj och mina vänner att jag behövde ”space” i två veckor. Att jag inte skulle kunna svar på sms och så där. Sen sov jag sov mig igenom två veckor. 

– Jag insåg att jag behövde sömn när jag gick och la mig söndag kväll och vaknade tisdag morgon. 


Talkshowen ”Carina Bergfeldt” sänds fredagar 21.00 i SVT1. 

Bianca Ingrossos ändring under "Talang"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.