Linda Bengtzing har köpt drömhuset i Spanien. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Linda Bengtzing har köpt drömhuset i Spanien. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Bengtzing avslöjar lyxlivet i Spanien

Publicerad

Linda Bengtzing har köpt drömbostaden i Spanien, ett lyxigt hus vid havet.

Men schlagersångerskan avslöjar att det är ett hårt och oglamouröst jobb att få ordning på huset.

"Ni som fått för er att jag är i solen på semester för att piffa nån turkos kudde i en Hooooowaaard soffa. Nej." skriver hon på sin Instagram.

Linda Bengtzing, 43, har gjort ett riktigt bostadsklipp: Schlagerstjärnan köpte nyligen ett hus i Marbella i Spanien. Huset ligger vid havet och har egen pool.

Tack vare Linda Bengtzings väninna, som är mäklare, lyckades sångerskan köpa huset för ett pangpris.

– Jag har gjort en fantastisk affär! När jag var där förra veckan och gjorde en besiktning av huset, tog jag med en snickare från Värmland. När han säger till mig vad jag skulle kunna lägga ut huset för nästa dag, fick jag faktiskt en chock – oj! sa hon i Kändispodden.

 

LÄS MER: Bengtzing köper lyxhus i Spanien för miljonerna 

 

Oglamouröst jobb att renovera hus

Nu delar Linda Bengtzing med sig av det nya Spanien-livet på sin Instagramsida. Sångerskan har insett att det är en hel del att göra som nybliven husägare.

Någon vilosemester tycks det inte vara tal om. Linda Bengtzing avslöjar för följarna att huset ska renoveras och hon står själv för det slitsamma grovjobbet.

"Ni som fått för er att jag är i solen på semester för att piffa nån turkos kudde i en Hooooowaaard soffa. Nej. Här ser ni mina vapen i mitt eget fixahemmakrig. Fogspruta och dammsugare.... och det är bara ett smakprov av min vapenarsenal!!!" skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BfDSbhwhLA9/?taken-by=lindabengtzing

Inlägget har Linda Bengtzin hashtaggat med orden #hårtarbetande, #renovera, #jobbajobbajobba och #självärbästedräng?

Följarna är imponerade av sångerskans händighet.

"Bra kvinna reder sig själv" skriver en av dem.

Linda Bengtzing har redan fått erfara att det finns skillnader mellan Spanien och Sverige.

"Nu har jag lärt mig att på söndagar gör man inget i Spanien-allt är stängt! Så förutom de 350 kg betongsläpandet, dammsugandet och fogjobb är det bara att glida med.. Hasta Luego!" skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BfEDb-GhINW/?taken-by=lindabengtzing

 Enligt Linda Bengtzing har hon länge längtat efter en fristad att kunna fly undan till då och då – delvis för att komma undan praktiska göromål.

– Jag skriver mycket nu, det var därför jag köpte det, inte som en investering, utan för att jag behöver komma ifrån när jag skriver. För hemma slutar det med att jag bakar, städar, tvättar, gör allt. Jag får inte gjort det jag ska, sa hon i Kändispodden.

 

LÄS MER: Linda Bengtzing visar upp stora förändringen 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag