Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bengt Magnusson är tillbaka efter cancern

Bengt Magnusson gjorde sitt första framträdande i TV4 efter cancern.
Bengt Magnusson i TV4:s "Nyhetsmorgon".

I början av oktober återvänder Bengt Magnusson till TV4 Nyheterna efter en sin frånvaro under behandlingen mot sin testikelcancer.

Men redan på tisdagsmorgonen syntes profilen i rutan igen.

– Det kändes helt okej, säger han till Expressen efter den snabba återkomsten.

Under tisdagsmorgonens "Nyhetsmorgon" dök ett välbekant ansikte upp i TV4. Efter en längre frånvaro satt återigen nyhetsankaret Bengt Magnusson i rutan - den här gången i "Nyhetsmorgon".

Det tillsammans med programledarna Peter Jihde, Tilde de Paula, Agneta Sjödin och Martin Timell med anledningen av att TV4 i dag firar 25 år.

– Det kändes helt okej. Jag bröt semestern för att vara med tio minuter i "Nyhetsmorgon", säger Bengt Magnusson till Expressen efter tv-framträdandet.

Profilerna samlades för att minnas och ge tittarna en tillbakablick på programmen som gått. Program som "På Rymmen", "Äntligen hemma" och "Tur i kärlek".

 

LÄS MER: Då återvänder Bengt Magnusson till TV4

 

"Inget med jobbet att göra"

I början av juli fick Bengt Magnusson glädjebeskedet av sin läkare - han betraktas som frisk efter drabbats av testikelcancer. I oktober återvänder han helt till kanalen.

25 år på tv 4 med bl a den här underbara mannen. Bengt Magnusson! 󾌵󾍛❤️

Posted by Agneta Sjödin on den 15 september 2015

– Det här var ingen mjukstart, det här var bara att sitta i soffan och bli intervjuad, det har inget med jobbet jag ska göra sen att göra. Men det kändes bra, säger Bengt Magnusson.

På Instagram delade Agneta Sjödin med sig av en selfie tillsammans med Bengt Magnusson efter sändningen.

"25 år på TV4 med bland annat den här underbara mannen", skriver hon.

TV4:s Plan för Bengt Magnusson

Kort efter beskedet att Bengt Magnusson blivit frisk från cancern började då TV4 planera för den folkkära profilens comeback.

– Tanken är att han går tillbaka som nyhetsankare och att han kommer att synas i rutan på samma sätt som han har gjort tidigare, sa Fredrick Malmberg, biträdande nyhetschef på TV4 Nyheterna då.

Utöver sin semester under sommaren har Magnusson ägnat sig åt rehabilitering efter sin cancerbehandling.

– Det är några månaders rehabilitering innan man kommer tillbaka och då förhoppningsvis med lite bättre ork och möjligen också mera hår, har Bengt Magnusson sagt till Expressen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.