Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ben Afflecks bakslag – stjärnan fångad på film

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DR-JUL//X17ONLINE.COM / DR-JU/LX17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Skådespelaren Ben Affleck, 47, har länge kämpat med både spelmissbruk och alkoholmissbruk, men har varit nykter det senaste året.Foto: DR-JUL//X17ONLINE.COM / DR-JU/LX17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Ben Affleck firade ett år som nykter – men samma kväll blev han full igen, och filmades påverkad utanför en fest i Hollywood.

Nu avslöjar uppgiftslämnare till People att skådespelaren personligen bad om ursäkt till exfrun Jennifer Garner efter sitt återfall.

– Det händer. Det var ett återfall. Jag kommer inte låta det köra mig av vägen, sa Ben Affleck till reportrar innan han gick in till exfrun.

Skådespelaren Ben Affleck, 47, har länge kämpat med både spelmissbruk och alkoholmissbruk, men har varit nykter det senaste året.

I helgen publicerade han ett inlägg på Instagram där han berättade att han varit nykter i över ett år, och nu var redo att hjälpa andra med deras problematik.

”Låt oss vara seriösa ett ögonblick och prata om något som faktiskt är viktigt. Jag har varit nykter i över ett åt och en del i det är att hjälpa andra”, skrev Ben Affleck.

https://www.instagram.com/p/B4Fb63AD6oS/

Sågs uppenbart berusad

Men senare samma kväll sågs Ben Affleck på en gala i Hollywood – där han var uppenbart berusad och hade svårt att gå. Skådespelaren hade på sig en halloween-mask och var klädd i mörk kostym på festen.

– Han var med en grupp vänner, skrattade och drack. Det var en öppen bar, berättar en uppgiftslämnare till US Weekly.

– Människorna som bryr sig om Ben vet vart det här är på väg. Om han inte skaffar hjälp så kommer han inte kunna sluta, säger en annan uppgiftslämnare till samma tidning.

Dagen efter händelsen sågs Ben Affleck gå in i sin exfrus hus, och ställdes till svars för sitt återfall av reportrar på plats.

– Det händer. Det var ett återfall. Jag kommer inte låta det köra mig av vägen, sa Ben Affleck.

Bad exfrun Jennifer Garner om ursäkt

Uppgiftslämnare till People menar att Ben Affleck bad Jennifer Garner, som han har tre barn tillsammans med, om ursäkt.

– Ben är väldigt ärlig med att han inte är perfekt. Han försökte inte komma med undanflykter. Han var väldigt tydlig med att han inte tänker fortsätta dricka. Han vill vara nykter. Att vara nykter är ett konstant arbete för Ben, och i bland tar han usla beslut. Men han vill vara den bästa pappan åt sina barn.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7zkQ-LpK1U

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.