Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ben Affleck körs till rehab av exfrun

Ben AffleckFoto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Ben Affleck och Shauna Sexton.Foto: NIKO PRICE / STELLA PICTURES BACKGRID US
Exfrun Jennifer Garner skjutsar Affleck till en klinik.Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: DR-JUL//X17ONLINE.COM / DR-JU/LX17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Skådespelaren Ben Affleck har varit öppen om sina missbruksproblem.

Efter skilsmässan från Jennifer Garner fick han hjälp mot alkoholmissbruket på ett behandlingshem.

Under onsdagen la han in sig igen – efter att Jennifer Garner ska ha konfronterat honom, skriver TMZ.  

Ben Affleck, 46, och Jennifer Garner, 46, ansökte om skilsmässa 2016 och kort därefter sökte Affleck hjälp mot sina missbruksproblem.

Förra året berättade skådespelaren öppet i ett inlägg på Facebook.

"Jag vill att mina barn ska veta att det inte är någon skam att be om hjälp när man behöver det, och att man ska vara ett stöd om någon behöver hjälp men är rädd för att ta det första steget", skrev han då.

Under onsdagen ska skådespelaren åter ha valt att lägga in sig själv på ett behandlingshem efter att ha konfronterats av exhustrun Jennifer Garner.

Enligt uppgifter till TMZ ska Garner ha sökt upp Affleck i hans hem i Pacific Palisades under eftermiddagen och uppmanat honom att söka hjälp. Tillsammans ska de sedan ha kört till ett behandlingshem.

 

 

Ben Affleck stöttas av Jennifer Garner

Ben Affleck har behandlats för sitt missbruk flera gånger tidigare, första gången 2001, men under de senaste veckorna ska problemen ha eskalerat igen.

"Jag har tur som har en stöttande familj och vänner, inklusive min medförälder, Jen, som stöttat mig och tagit hand om våra barn när jag gått igenom det här.",  har Ben Affleck tidigare beskrivit stödet från Jennifer Garner.

 

 

Uppges dejta 22-årig playboymodell

Ben Affleck och Jennifer Garner var länge ett av Hollywoods starkast lysande par, men 2016   ansökte paret om skilsmässa. Det har rapporterats att hans ovilja att bli nykter var en av anledningarna bakom uppbrottet. 

Trots att Ben Affleck och Jennifer Garner inte längre är gifta så syns de ofta tillsammans med sina barn och umgås och semestrar ihop. Under en period ska Affleck till och med ha bott hemma hos ex-frun.

Efter en relation med Lindsay Shookus har Ben Affleck den senaste tiden kopplats ihop med den 22-åriga playboymodellen Shauna Sexton, som han uppges dejta.

Ben Affleck och Jennifer Garner fick under sitt tioåriga äktenskap tre barn tillsammans, Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6.