Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan dejtar 24 år yngre playboy-modell

Foto: NIKO PRICE / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: NIKO PRICE / STELLA PICTURES BACKGRID US

Ben Affleck verkar ha hittat kärleken på nytt.

Efter förhållandena med Jennifer Garner och Lindsay Shookus uppges han nu dejta den 22-åriga playboymodellen Shauna Sexton, skriver Daily mail.

Det är andra gången paret ses ute tillsammans.

Skådespelaren och regissören Ben Affleck, 46, ser ut att ha gått vidare från kärleken Lindsay Shookus, 38.

Efter skilsmässan från skådespelaren Jennifer Garner, 46, – som Affleck har tre barn tillsammans med – har han dejtat "Saturday night live"-producenten Shookus.

Men nu ser Ben Affleck ut att ha gått vidare, skriver Daily mail. Skådespelaren uppges dejta den 24 år yngre playboymodellen Shauna Sexton, 22.

På nya bilder ses modellen och skådespelaren åka tillsammans i Afflecks stora Range rover i Santa Monica i Kalifornien. De två valde att åka till en snabbmatsrestaurang och köpa mat, medan de kollade in i kamerorna.

 

LÄS MER: Jennifer Garners hårda krav på Ben Affleck

 

Det är inte första gången som "Good Will Hunting"-skådespelaren ses tillsammans med Shauna Sexton. Så sent som i torsdags sågs de två äta middag tillsammans på Nobu i Malibu – de lämnade senare i var sin bil.

Shauna Sexton efter en middag med Ben Affleck. Foto: NGRE / STELLA PICTURES BACKGRID US

Ben Affleck och Lindsay Shookus har inte setts på en månad

Lindsay Shookus och Ben Affleck har inte setts tillsammans sedan juli, då de var i Puerto Rico tillsammans för en filminspelning. Trots att de två har sagts dejta i ett år, var Shookus inte på plats när Ben Affleck firade sin födelsedag nyligen. Hon ska också ha lämnat tillbaka Afflecks bil i ett garage i Santa Monica – bara dagen innan han fotades tillsammans med Shauna Sexton.

 

LÄS MER: Jennifer Garner har fått nog av Ben Affleck

 

Bilen ska senare ha hämtats upp av Ben Afflecks assistent, då den sågs köras hem till hans bostad.

Utöver att jobba som Playboy-modell, så är Shauna Sexton också en veterinär-sjuksköterska.

– Jag började med det när jag var 16. Efter min första erfarenhet av operation, så insåg jag att det passar mig att jobba snabbt och under press. Det är spännande när det krävs att jag tänker till på stående fot. Jag älskar kirurgi mer än någonting, har Sexton sagt i en intervju med Playboy.

https://www.instagram.com/p/Bj_AALrhkf7/?taken-by=shaunasexton_