Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bellas reaktion efter Arvids otrohet i sändning

Arvid Stenbäcken berättar om otroheten i en video på Youtube.
Foto: Youtube
Arvid Stenbäcken säger att han var ångerfull efter sveket.
Foto: TV3
”Paradise hotel”-paret har haft sina upp- och nedgångar och arbetar med tilliten, säger Arvid Stenbäcken.
Foto: TV3
Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson fann varandra i ”Paradise hotel”.
Foto: TV3
Gabriella ”Bella” Andersson vill inte att folk ska smutskasta Arvid Stenbäcken.
Foto: TV3

Efter otroheten i ”Paradise hotel” – nu berättar Arvid Stenbäcken om händelsen.

I en känslosam video berättar Stenbäcken om sveket mot flickvännen Bella Andersson.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser att ”wow vilken ångest jag har nu”. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket, säger Arvid Stenbäcken ett videoklipp.

Årets säsong av ”Paradise hotel” börjar lida mot sitt slut. Det har under säsongen varit både svek och bråk – men också kärlek när Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24, fann varandra. Paret fattade tycke för varandra redan under första avsnittet och relationen har utvecklats under säsongens gång.

När de båda åkte ut ur programmet under förra veckan uttryckte Bella Andersson att hon såg fram emot att återförenas med sin kärlek utanför hotellet. Lyckan blev dock inte långvarig när Arvid Stenbäcken sedan fick återvända in på ”Paradise hotel” utan sin flickvän.

Då var det deltagaren Erica Lindberg, 22, som fångade hans intresse och under måndagens avsnitt hade Arvid och Erica sex i poolen.

Arvid Stenbäcken: ”Vilken ångest jag har nu”

Nu väljer Arvid Stenbäcken att bryta tystnaden om otroheten. I en video på sin Youtube-kanal berättar ”Paradise hotel”-deltagaren vad det var som hände.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser att ”wow vilken ångest jag har nu”. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket, säger Arvid Stenbäcken i videon.

https://www.instagram.com/p/Bvrcztol96_/

Planen var att berätta för Bella Andersson vad som hade hänt direkt när han kom hem, men då paret befann sig i en strulig period bestämde han sig för att vänta ett par veckor.

Han beskriver att han inte trodde att han hade någon chans att få tillbaka Bella Andersson, men att han har kämpat för att bygga upp tilliten. Arvid Stenbäcken förklarar att paret fortfarande arbetar på tilliten men att de i dag har tagit sig förbi den tuffa perioden.

– Jag har inte haft känslor på så många år och jag kände att det är Bella som är tjejen jag vill vara med. Jag gjorde den här tabben inne i ”Paradise hotel” och den är inte försvarbar men jag kände ändå att jag är beredd att ge allt för henne, jag är beredd att verkligen satsa, säger Arvid Stenbäcken i videon.

Bella Andersson: ”Har gått vidare från detta”

Efter att otroheten visades på tv valde även flickvännen Bella Andersson att på sociala medier tacka sina följare för stödet och samtidigt ge sin sida av situationen.

”Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds i dag, trots att jag visste att detta skulle komma”, skriver Andersson på Instagram och fortsätter:

”Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem.”

Bella Andersson förklarar att hon inte tänker skydda pojkvännen och att han får stå för vad han har gjort, men säger också att hon inte vill smutskasta honom och uppmanar sina följare till att inte heller göra det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.