Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bella Andersson vann osända ”Paradise hotel”

”Paradise hotel” skrotas – nytt format till nästa år
Bella Andersson medverkade även i ”Paradise hotel” 2019.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Bella Andersson vann den osända säsongen av ”Paradsie
Foto: Privat

Höstens säsong av ”Paradise hotel” ställdes in, trots det finns en vinnare.

Bella Andersson kastade kulan och blev därmed 200 000 kronor rikare.

– Jag hade bestämt det här sedan innan, säger hon.

I mitten av augusti stod det klart att höstens säsong av ”Paradise hotel”, som redan är inspelad, inte kommer att visas.

Trots det finns en vinnare – Bella Andersson, 26.

På Instagram avslöjar hon vinsten: 

”BÄÄÄM!!!!!! Jag vann hela skiten. Från dag 2 och hela vägen.”, skriver hon till en bild på sig själv från programmet.

Bella Andersson medverkade i ”Paradise hotel” säsong tio och har efter det varit med i ”Ex on the beach” två gånger.

När hon fick samtalet om att ställa upp i ”Paradise hotel” en andra gång var hon till en början tveksam, men bestämde sig till slut för att tacka ja.

”Denna gång skulle ni få se en tjej med sååå mycket skinn på näsan och jag va så taggad på att få visa er att Bellis klarar detta själv! Jag skulle avsluta på topp! Och tro mig när jag säger att jag avsluta på topp och inte bara med en vinst i handen utan även med en själ som i dag läkt ihop och bäst av allt... jag visste det inte där o då men han stod framför mig hela tiden, den finaste kärleken jag upplevt.”, skriver Bella Andersson som även träffade sin pojkvän Aleksander Skoglund under inspelningarna.

– Det känns bra, men så klart tråkigt att det inte kommer sändas. Men jag får ju vinstpengarna i alla fall, säger Bella Andersson till Expressen på måndagskvällen.

Redan innan hon klev in på hotellet hade hon bestämt sig för vilken summa hon skulle kasta kulan på i en kulceremoni – om hon tog sig så långt.

Sagt och gjort, på 200 000 kronor släppte hon kulan i marken.

Vad ska du göra för vinstpengarna?

– Jag kommer så klart sätta in pengarna i aktier eller fonder, jag vill självklart spara så man kan köpa en större lägenhet eller hus i framtiden. Men jag ska faktiskt köpa en hund, det är ju inte mycket av pengarna, men det är planen vad jag ska göra, säger Bella Andersson. 

Viaplay bekräftar att det är Bella Andersson som vunnit den osända säsongen och att hon får vinstpengarna trots att säsongen inte sänds. Susanne Nylén, presschef på Nent skriver på sms:

”Som framgått så vann Bella denna säsong av 'Paradise hotel' som vi inte kommer sända. Men hon får givetvis sina vinstpengar och vi säger stort grattis!”

Gör om programmet helt

Beskedet om att ställa in säsongen kom efter Expressens avslöjande i våras om de misstänkta övergreppen i programmet.

I samband med beskedet meddelade produktionsbolaget Nent även att man gör om programmet helt och hållet.

Tillsammans med Banijay Nordic och Mastiff presenterar de ett nytt och uppdaterat format av ”Paradise hotel” 2022. Målet är ett mer modernt program med fokus på jämlikhet och mångfald.

”Det kommer att ske stora förändringar kring delar av de klassiska momenten, något vi ser fram emot att presentera nästa år”, skriver NENT i ett pressmeddelande.

Roberta Alenius, SVP och Head of Corporate Communications på NENT, har tidigare berättat för Expressen att de vill återskapa människors verklighet och vardag.

– Jag lämnar inte så mycket detaljer i dag men tanken är att vi ska ha en riktigt bra och spännande realityshow. Reality är ju jätteviktigt för oss och något som vi har satsat på under en lång tid.

Ur arkivet: De vann stoppade vårsäsongen av ”Paradise hotel”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.