Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bella Andersson om okända ingreppet

Bella Anderssons okända operation – syns inte i tv
Bella Anderssons ingrepp i munnen försvåras av en tidigare olycka.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
En av hennes tänder är nämligen en plasttand.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Bella Andersson.
Foto: Expressen TV

”Ex on the beach”-profilen Bella Andersson planerar att göra ingrepp i munnen, och skaffa tandfasader för ett jämnare leende.

Men innan dess nöjer hon sig med att bleka tänderna – något som avslöjar en tidigare olycka.

– Jag skulle bleka tänderna, men jag har en plasttand, och då blir det så att den inte också bleks, berättar Bella Andersson.

Bella Andersson, senast känd från ”Celebrity ex on the beach”, har alltid varit öppen med de operationer och skönhetsingrepp hon gör. Hon har bland annat berättat att hon satte fillers i hakan, något hon blev missnöjd med.

”Jag står för fillers och operationer och kommer alltid göra. Jag kommer inte ändra min åsikt och jag tycker att alla människor ska få göra vad dom vill med sin kropp, det har ingen annan rätt att säga till om”, har hon tidigare skrivit på Instagram story.


Knepiga detaljen vid ingreppen

Nu berättar realitystjärnan att hon planerar att sätta in tandfasader för ett jämnare leende – men i väntan på det bleker hon tänderna, något som blir knepigare av att hon har en tand i plast.

– Jag ska egentligen göra tandfasader, men jag har inte fått tid förrän i september. Så jag skulle bleka tänderna, men jag har en plasttand, och då blir det så att den inte också bleks. Så man måste vänta fem dagar efter blekningen med att byta den, säger hon och förklarar att plasttanden förblir gul medan de vanliga tänderna bleks.

Bella Andersson slog nämligen ut sin framtand i mellanstadiet, och går sedan dess alltså med en plasttand.

– Jag slog ut en i mellanstadiet eller något, jag ramlade och så försvann den. Halva framtanden lossnade, berättar hon.

Bellas relation med Arvid efter "Ex on the beach"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.