Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”

Deltagarna i jubileumssäsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3
Siv Cotton.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3
Åsa Vesterlund.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3.
Maria Montazami.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3.
Elena Belle.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3
Gunilla Persson.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3.
1 / 7

Åsa Vesterlund och Siv Cotton gör comeback i jubileumssäsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Det blir en säsong fylld av intriger – men också kärleksförklaringar.

– Drama är ju tyvärr något som ofta skapas runt mig. Och hur det slutar? Ja, det vet man aldrig, säger Åsa Vesterlund i ett pressmeddelande.

I höst jubilerar ”Svenska Hollywoodfruar” i rutan.

Det firas med att två tidigare medverkande Hollywoodfruar gör comeback i tv-programmet. Nämligen Åsa Vesterlund och Siv Cotton.

– Det är så roligt att vara tillbaka! I denna säsong kommer jag träffa på en hel del vänner men även tyvärr några fiender, säger Åsa Vesterlund i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Drama är ju tyvärr något som ofta skapas runt mig. Och hur det slutar? Ja, det vet man aldrig.

Vesterlund medverkade i den sjätte till tionde säsongen av succéprogrammet. Cotton såg tittarna senast i säsong sex – även hon är glad över att vara tillbaka.

 – ”The Bosslady” is back! Det här är en säsong som ni där hemma verkligen inte får missa. Jubileumssäsongen kommer bjuda på en och annan oväntad överraskning och en hel del dramatik, säger Siv Cotton i pressmeddelandet.

Bekanta ansikten i ”Svenska Hollywoodfruar”

Den kommande säsongen bjuder även på välbekanta ansikten – i form av veteranerna Maria Montazami, Gunilla Persson och Elena Belle.

Allt från intriger och parterapi – till kärleksförklaringar och lyxiga bikiniplåtningar utlovas i nästa säsong som har premiär den 27 augusti på TV3, Viafree och Viaplay. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.