Beckhams ord: ”Kvinnor vill ha bröst och rumpa”

Ur arkivet: Svennis ord om Beckham.
Foto: EVERETT COLLECTION / EVERETT COLLECTION/IBL
Dottern Harper och sonen Brooklyn.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Tidigare har vännerna slagit larm på grund av Victoria Beckhams extrema dieter. 

Men nu har designerna vänt och hyllar kurviga kroppar. 

– Som mamma älskar jag att vara i närheten av kvinnor som firar sina kurvor och tycker om hur de ser ut, säger hon till Grazia Magazine.  

– Det är inte längre modernt att vilja vara riktigt smal. Jag tror att i dag så vill kvinnor se hälsosamma och kurviga ut. 

– De vill ha bröst och rumpa. Ju kurvigare du är, desto bättre ser min klänning ut på dig. 

Orden är designern Victoria Beckhams, 48, och i ett samtal med Grazia Magazine pratar hon om förändringen av kvinnoideal. 

Själv har hon dottern Harper, 10, och Victoria Beckham berättar att hon tycker att det är befriande att fler vill vara kurviga i dag än supersmala och hon tycker att det är inspirerande för sina barn. 

– Det finns många kurviga kvinnor i Miami och de äger det verkligen. De går omkring i Miami Beach med inte så mycket kläder på sig och de ser fantastiska ut. De visar upp sina kroppar med ett sådant självförtroende. Jag tycker att deras attityd och stil är väldigt befriande. Som mamma älskar jag att vara i närheten av kvinnor som firar sina kurvor och tycker om hur de ser ut, säger hon. 

Så håller sig Beckham i form

Victoria Beckham, som genom tiderna har skapat rubriker på grund av sin smala figur, har nu  också lagt om planen för sin hälsa. Tidigare har hennes vänner bland annat varnat för hennes extrema dieter.  

För att hålla sig i form tränar nu Victoria Beckham styrketräning fem eller sex dagar i veckan – för att bland annat få en större rumpa. 

– Jag har alltid varit rädd för vikter, men jag älskar dem, säger hon till Grazia Magazine. 

Bilderna inifrån enorma lyxhemmet: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.