Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beckhams har förnyat sina äktenskapslöften

Superparet Victoria och David Beckham har gift om sig, det avslöjar nu fotbollsstjärnan i en intervju med Radio 4.Foto: Jonathan Short / AP TT NYHETSBYRÅN
Paret förlovade sig 1998.Foto: John Giles / AP PA

Victoria och David Beckham har gift sig – igen.

Under en ceremoni inför bara sex personer valde kändisparet att förnya sina äktenskapslöften, skriver Daily Mail.

– Det var mycket mer privat, berättar fotbollsstjärnan i intervjun.

Superparet Victoria och David Beckham har gift sig igen – 18 år efter deras storslagna bröllop, det avslöjar nu fotbollsstjärnan i en intervju med Radio 4.

Under en privat ceremoni inför bara sex personer valde kändisparet att förnya sina äktenskapslöften.

– Vi har förnyat våra löften och det var mycket mer privat. Det var ungefär sex personer närvarande och vi var i vårt hus, berättar Beckham i intervjun.

 

Förnyat äktenskapslöftet

Stjärnorna David och Victoria Beckham möttes under en Manchester United-match 1997. Året efter berättade paret att de hade förlovat sig och under ett påkostat bröllop på ett slott på Irland 1999 gifte sig paret.

Men för att bekräfta sin kärlek har stjärnorna nu valt att förnya sina löften för varandra.

 

LÄS MER: Victoria Beckham ångrar sina ingrepp

I intervjun berättar David Beckham också om tiden tillsammans med Spice Girls-stjärnan och om åren tillsammans – och att det blivit en hel del udda dejter genom åren.

Efter så många år tillsammans berättar Beckham att han och Victoria verkligen känner varandra utan och innan och att de har fått kämpa för att ta sig igenom även svåra tider.

– Vi har såklart gjort misstag genom åren och vi vet alla att äktenskap är svårt ibland, men det handlar om att ta sig igenom det, säger han i intervjun.

 

LÄS MER: David Beckhams känslosamma ord

 

Paret har fyra barn tillsammans, Brooklyn, 17, Romeo, 14, Cruz, 11 och Harper, 5.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.