Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beckhams nya flickvän får alla att reagera

Brooklyn Beckham härmar sin pappa – med oväntad make over
Foto: Instagram
Även exet modellen Hana Cross ansågs av många av Brooklyn Beckhams följare vara lik mamman Victoria Beckham. Foto: shutterstock

Hon brukade jobba som dubbelgångare till Victoria Beckham. 

Nu är Phoebe Torrance, 27, tillsammans med hennes son, Brooklyn Beckham, 20.

Fotbollsproffset David Beckham och Spice Girls-stjärnan Victoria Beckhams barn växer upp snabbt. Parets första son, Brooklyn Beckham, är i dag 20 år gammal. 

För runt två månader sedan gjorde han och modellen Hana Cross slut – och nu verkar Brooklyn Beckham ha hittat kärleken igen. 

I ännu en modell. 

Den här gången är det den 27-åriga modellen Phoebe Torrance som Brooklyn ska ha fallit för, skriver The Sun. 

https://www.instagram.com/p/B2CAN9WFVYZ/

Brukade ”jobba som” Victoria

Modellen har redan sedan tidigare en koppling till familjen Beckham som man kanske – utifrån hennes utseende – hade kunnat ana. 

Under de tidiga åren av sin modellkarriär brukade Phoebe Torrance nämligen jobba som ”lookalike”, dubbelgångare, till Victoria Beckham, skriver The Sun. 

Men att det ska handla om oidipuskomplex, det vill säga en sons fixering vid modern, avfärdas däremot. Brooklyn och Phoebe ska ha umgåtts i samma cirklar och känt varandra en längre tid, skriver The Sun.  

– Några av hans vänner har retat honom för det, men Brooklyn är tydlig med att det inte finns något ”oidipalt” eller liknande bakom det hela, säger en källa till tidningen. 

https://www.instagram.com/p/BsqkgnrFZap/

Även Cross är lik mamman

Även exet Hana Cross påminde starkt om Brooklyns mamma, enligt 20-åringens följare.

På bilder Brooklyn Beckham la upp på Cross på sin Instagram fick flera av hans 11,5 miljoner följare att reagera – och påpeka att Hana Cross är häpnadsväckande lik Victoria Beckham. 

”Jag trodde det var din mamma! Ser definitivt ut som en yngre version av Victoria Beckham”, skriver en person.   

”Varför ser hon ut som din mamma?” frågar sig en annan. 

Beckhams säljer huset – som de aldrig besökt

Lagt 55 miljoner – bara på lyxrenoveringen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.