Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beckhams familjeuppgörelse avslöjas: ”Är han borta”

Foto: KGC-305 / STELLA PICTURES 157857-5
Foto: WILFREDO LEE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Victoria och David Beckham har varit gifta i över 20 år – men familjen är starkare än någonsin.

I en intervju med Jimmy Kimmel avslöjar sminkmogulen uppgörelsen mellan henne och maken, för att få familjelivet att gå ihop med deras karriärer.

– När jag är hemma är han borta, så en av oss är alltid med barnen, förklarar hon i ”Jimmy Kimmel live”.

Två intensiva karriärer, fyra barn och otaliga skilsmässorykten senare är Victoria Beckham, 45, och David Beckham, 44, fortfarande lyckligt gifta – 20 år efter sitt bröllop.

I en intervju med Jimmy Kimmel i pratshowen ”Jimmy Kimmel Live” ger Victoria Beckham en inblick i den omskrivna relationen.

– Jag har varit gift med honom i över 20 år, så jag är rätt fäst vid honom. Han är en bra pappa, en väldigt bra pappa, säger hon.

Paret Beckhams största fokus är deras barn, och Victoria Beckham avslöjar den uppgörelse hon och maken har för att få familjelivet att fungera, deras karriärer till trots.

– Han är väldigt bra. David är hemma med barnen, och så byter vi. När jag är hemma är han borta, så en av oss är alltid med barnen, förklarar hon.

Stödet från Beckham: ”Enskilda individer”

Beckham har tidigare berättat att hon och maken prioriterar sina barn över allt annat – men att det inte har hindrat dem från att göra vad de vill i sina professionella liv, skriver Female First.

– Barnen är vår prioritet, och allt vi gör kretsar kring dem. Men vi båda jobbar väldigt hårt. Vi älskar det vi gör professionellt. Vi stöttar varandra och, du vet, vi är väldigt lyckligt lottade att vi hittat varandra och att vi vuxit ihop. Vi älskar vår familj. Allt vi gör kretsar kring vår familj. Jag tror bara att det handlar om att vara fokuserad , jobba hårt och ha ett bra stöttningssystem runt sig. Våra föräldrar är väldigt, väldigt närvarande och hjälper till med barnen.

– Vi har insett att vi är starkare tillsammans än vi är isär. Skulle någon av oss vara där vi är nu och vi inte hade träffats av varit tillsammans under alla de åren? Det handlar om att vara en enad familj. Vi är mycket starkare vi sex tillsammans, än om vi skulle vara enskilda individer. Vi respekterar det familjebandet, och det tror jag är det viktiga.