Beckham slår tillbaka mot maken David Beckhams ord om udda matvanan

Vilka är familjen Beckham?
Foto: BRUNO BEBERT / BEST IMAGE/IBL

Samma sak i 25 år – det menar David Beckham att Victoria Beckham har ätit. 

Men nu slår frun tillbaka mot sin makes ord. 

– Det där snacket om mig gör att jag låter så tråkig, säger hon till australiska Vogue, enligt Daily Mail. 

Det var i podcasten ”River Cafe Table 4” som David Beckham, 47, berättade att hans fru Victoria Beckham, 48, har rätt udda matvanor. 

När han själv gärna njuter av allt som ställs fram på bordet har han förgäves försökt få med sin fru på samma spår. 

– Jag är rätt känslomässig när det kommer till mat och vin, när jag äter något gott så vill jag gärna att alla andra ska prova också, sa han då och fortsatte: 

– Jag är dessvärre gift med en person som ätit samma sak, varje dag, de senaste 25 åren. Sen vi träffades har hon bara ätit grillad fisk, och ångade grönsaker. 

Slår tillbaka

Nu berättar Victoria Beckham hur det egentligen ligger till i en intervju med australiska Vogue. 

– Det där snacket om mig gör att jag låter så tråkig. Nej, vad han menar är att han aldrig har träffat någon som är så disciplinerad med vad de äter, säger hon till magasinet, enligt Daily Mail, och fortsätter: 

– Jag äter massor med hälsosamma fetter: fisk, avokado, nötter, den typen av saker. Jag dricker alkohol om jag inte har en anledning till att inte göra det. Jag detoxar i allt från tre till sex månader och då dricker jag inte. Jag är ganska extrem i allt jag gör, även om det handlar om att träna eller dricka eller inte dricka. 

Victoria Beckham berättar också att hon startar varje morgon med en 30 minuters springtur i parets gym. Efter att ha lämnat 10-åriga dottern Harper i skolan tar hon sig hem för att träna med sin personliga tränare i en timme. 

Svennis berättar om Beckham: 

Sven-Göran Eriksson värd för "Sommar i P1" (10/7)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.