Beckham otrogen med Victorias vän

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nya älskarinnan. Danielle Heath, 22, berättar i Sunday Mirror om hur David Beckham hade sex med henne.

LONDON. David Beckham skakas av en ny sexskandal.

En väninna till gravida hustrun Victoria "Posh" Beckham berättar att han var otrogen med henne för bara två veckor sedan.

  Han älskade att kramas och kyssas. Han verkade svältfödd på ömhet, säger skönhetsexperten Danielle Heath, 22.

David bjöd in Danielle när hustrun var på välgörenhetsarbete i Peru. De solade vid poolen.
Victoria Beckham.
Foto: LUCA LUCA
David Beckham.
Foto: MARTIN MARTIN

Påståendena om en ny älskarinna slås upp stort i brittiska medier. I BBC:s radionyheter är den eventuella otroheten en av huvudnyheterna och flera tidningar har den på förstasidorna i dag. Daily Express återger älskarinnans ord, Daily Mail skriver om "chock för Posh", Daily Star citererar Beckhams dementi och The Sun hävdar att Danielle Heath försökt utpressa paret Beckham på pengar. Ni har hört det förut. Detaljerat vittnesmål. Beckham nekar.

Hotar med advokater

 Men flera experter tror nu att de nya uppgifterna kommer att störa Real Madrid-stjärnans fotbollssäsong. David och Victoria Beckham offentliggjorde nyligen att de väntar sitt tredje barn. Dagen efter uppges han ha varit otrogen med hustruns väninna. Danielle Heath träder fram i Sunday Mirror, en av Storbritanniens mest lästa tidningar, och berättar att affären avslutades för bara två veckor sedan.  Sunday Mirror  avslöjade nyligen att fotbollsstjärnan Wayne Rooney bedrog sin fästmö med prostituerade kvinnor. Rooney bekräftade Sunday Mirrors uppgifter, men Beckham hotar nu med advokat. Det gjorde han också när Rebecca Loos i april berättade om sin relation till Beckham, men någon stämning har ännu inte dumpit ner på News of the Worlds redaktion.

Avslöjar intima detaljer

 Sunday Mirror tryckte i går en falsk förstasida i sin första upplaga, för att hindra konkurrenterna från att skriva av Danielle Heaths berättelse, och var sen slutsåld på många ställen i London. Den som kom över ett exemplar i hopp om att få läsa – obekräftade – smaskigheter blev knappast besviken. Danielle berättar detaljerat om Beckhams könsorgan, om hans kropp – allt för att hon och tidningen ska framstå som extra trovärdiga.  – Det kändes overkligt. Danielle från Harlow med David Beckham – superstjärnan! – Jag var inte intresserad av honom först, men han har ett sätt att titta djupt in i dina ögon. Och han var alltid väldigt generös med komplimanger. Hon lärde känna Beckhams när hon anlitades för att vaxa kändisparet och sköta om deras falska solbrännor.

"Han kysste mina bröst"

 – Vid ett tillfälle bad David mig att vaxa hans ljumskar. Danielle blev snabbt nära vän med popstjärnan Victoria Beckham och bjöds ned till deras hem i Spanien. David var ofta flirtig: – Har du gått ner i vikt? Har du pojk-vänner?  David bjöd hem Danielle i maj när hustrun var i Peru på välgörenhetsarbete och den 30 augusti, då Victoria var i England för att fira yngste son Romeos födelsedag, bjöd David hem Danielle igen. De solade vid poolen,  – Han frågade om det skulle verka konstigt om vi gick in och sov tillsammans en stund? "Ja, det skulle det", sa jag. Men de hade sex på soffan  i övervåningen i Beckhams nya hem. – Han sa att han ville smaka mig. Han smekte mig. Han kysste mina bröst. Han verkade veta exakt vad han gjorde. Redogörelsen i Sunday Mirror är mycket detaljerad. Bland annat säger Danielle att hon under sexakten frågade om han inte hade skuldkänslor för sin gravida fru. – Han sa ja. Han såg skuldmedveten ut. Men han kunde inte hejda sig själv. Danielle Heath uppger att hon hade sex med David Beckham vid flera tillfällen, vid ett tillfälle fanns hans mor i huset. Beckham: Skrattretande David Beckham är en av världens mest kända och bäst betalda fotbollsspelare. Kärleksaffären med Danielle Heath ska ha pågått samtidigt som medier över hela världen rapporterade om otroheten med Rebecca Loos. Paret Beckham förnekade i går Danielle Heaths uppgifter i en pressrelease: – Det här är skrattretande. Vi är trötta till leda på att folk försöker tjäna pengar på bekostnad av vår familj.  – Det är speciellt plågsamt eftersom vi väntar vår tredje son. Det finns ingen som helst sanning i anklagelserna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.