Måns Nathanaelson med frun Melina Nathanaelson. Foto: EXPRESSENMåns Nathanaelson med frun Melina Nathanaelson. Foto: EXPRESSEN
Måns Nathanaelson med frun Melina Nathanaelson. Foto: EXPRESSEN
Måns Nathanaelson, 41. Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES ROGER TILLBERGMåns Nathanaelson, 41. Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES ROGER TILLBERG
Måns Nathanaelson, 41. Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES ROGER TILLBERG
Peter Haber, Mikael Persbrandt och Måns Nathanaelson i ”Beck". Foto: BALDUR BRAGASON / PHOTO: BALDUR BRAGASON © NORDISK FILM PRODUCTION APeter Haber, Mikael Persbrandt och Måns Nathanaelson i ”Beck". Foto: BALDUR BRAGASON / PHOTO: BALDUR BRAGASON © NORDISK FILM PRODUCTION A
Peter Haber, Mikael Persbrandt och Måns Nathanaelson i ”Beck". Foto: BALDUR BRAGASON / PHOTO: BALDUR BRAGASON © NORDISK FILM PRODUCTION A
Måns Nathanaelson och Sara Alström i ”Rederiet” Foto: SVTMåns Nathanaelson och Sara Alström i ”Rederiet” Foto: SVT
Måns Nathanaelson och Sara Alström i ”Rederiet” Foto: SVT

Beck-skådisens lycka – har fått sitt tredje barn

Publicerad

Skådespelaren Måns Nathanaelson har blivit pappa för tredje gången.

På Instagram berättar "Beck"-stjärnan nu om glädjen.

”Den 2a maj kom mitt tredje barn Emmylou äntligen och världen förändrades återigen”, skriver han på Instagram.

– Det känns fantastiskt, säger han.

Måns Nathanaelson, 41, har fått sitt tredje barn tillsammans med hustrun Melina Sätterström Nathanaelson, 33. Den andra maj föddes parets lilla Emmylou.

Skådespelaren, känd från bland annat ”Rederiet” och ”Beck”, delar själv med sig av lyckan på Instagram med hashtaggen ”trebarnspappa”.

”Den 2a maj kom mitt tredje barn Emmylou äntligen och världen förändrades återigen. Hela familjen är grymt stolta och Sigge som nu blev storebror vakar redan över dig...”, skriver han i inlägget

– Det känns fantastiskt. Jag är grymt stolt över min fru som har tagit igenom sig en tredje förlossning och är lycklig över att allt gått bra, berättar han.

Skådespelaren planerar nu för att vara med familjen i sommar.

– Jag ska försöka vara ledig i sommar med hela familjen, berättar han.

 

LÄS MER: Beck-skådespelaren om Mikael Persbrandt 

 

https://www.instagram.com/p/Bim8WGMFbb6/?taken-by=nathanaelson

 

LÄS MER: Hemliga vänskapen med Beck-kollegan 

Måns Nathanaelson slog igenom i tv-serien "Rederiet" med rollen som Reidar Dahlén Jr. Skådespelare syntes därefter även i den populära tv-serien "Vita lögner" och är nu mest känd för sin roll som Oskar Bergman i ”Beck"-filmerna, där han spelar mot Peter Haber och Mikael Persbrandt.

Har berättat om inspelningen av ”Beck”

I podcasten  "Nemo möter en vän" har skådespelaren tidigare berättat hur det var att spela in tv-filmerna.

– Under Mickes mest uppmärksammade tid när det var stormigt och löpsedlar på löpsedlar. Det blev så absurt på inspelningarna, det var som ett dubbelliv, han hade jobblivet och det privata livet. Det är en viss typ av människor som klarar det, jag skulle aldrig klara det, har han berättat om Mikael Persbrandt.

Han hyllar också Peter Habers skådespelartalang i "Beck".

– Peter är otroligt skicklig, han är väldigt kunnig och fantastiskt professionell. Han har alltid funderat över scenernas helhet, och vi har väldigt roligt när vi jobbar ihop, och garvar mycket tillsammans, berättade Nathanaelson i podcasten.

 

LÄS MER: Beck-stjärnan går inte att känna igen på nya bilden 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag