Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bebislyckan: Jessica Almenäs har fått barn

Jessica Almenäs har blivit mamma för tredje gången. Foto: JOHAN_JEPPSSON/EXPRESSEN / JOHAN JEPPSSON EXPRESSEN
Jessica Almenäs. Foto: JACKELINE PEREZ
Patrik Fahlgren.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN

Bebislycka! 

Jessica Almenäs har fått barn tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren – efter den jobbiga gravidväntan. 

”Alla tre mår toppen”, skriver Jessica Almenäs. 

Kanal 5-programledaren Jessica Almenäs, 41, och pojkvännen tillika handbollsproffset Patrik Fahlgren, 32, har fått barn. Programledaren berättar om den glada nyheten på Instagram – med en bild på den lilla krabaten och texten: ”En ny liten världsmedborgare säger hej”. 

https://www.instagram.com/p/BW73NyigRXj/?taken-by=jessicaalmenas&hl=sv

Jessica Almenäs skriver i en kommentar till Expressen:

”Bebisen kom äntligen, fyra dagar över tiden. Förlossningen gick bra personalen på SÖS var fantastisk. Det blev en stor och frisk kille på 4 kilo. Alla tre mår toppen”

Almenäs och Fahlgren har inte bestämt vad deras nya familjemedlem ska heta.

”Vi känner lite på det”, skriver hon i en kommentar.

Jessica Almenäs berättade i januari att hon och pojkvännen Patrik Fahlgren väntade barn ihop. 

”Det är en planerad liten rackare och vi är så klart väldigt glada och förväntansfulla. Jag trodde kanske att jag var färdig med barntillverkande, men vad härligt det är ändå att livet aldrig blir som man tänkt sig”, skrev hon då på blogg.

Fahlgren flyttade hem – för familjen

Bara några veckor senare meddelade Patrik Fahlgren, som var bosatt i Tyskland och spelat åtta år i Bundesliga, att han skulle flytta till Stockholm för familjens skull. Fahlgren skrev i april kontrakt med Hammarby handboll och sa då till klubben:

– Jag har saknat det sociala umgänget som jag har i Sverige med familj och vänner. Drömmen var att spela här i Tyskland men nu känner jag att det har räckt. Den största anledningen är dock att jag ska bli pappa till sommaren.

Jessica Almenäs berättade i november 2015 att hon var kär och träffat en ny kille. I januari i fjol gick hon ut med att hon och Patrik Fahlgren var ett par.

Jessica Almenäs: ”Äntligen”

Jessica Almenäs gratuleras av sina följare i kommentarfältet till bebis-bilden. 

En person skriver:
”Woho! Äntligen Grattis!”, skriver personen och har lagt till en glad emoji med hjärteögon. 

En annan följare skickar sina lyckönskningar och skriver:

”Jag har följt dig hela min graviditet och nu när jag ser att du fött så känner jag att snart är det allt min tur med. Stort grattis till er”

 

LÄS MER: Jessica Almenäs om gravidlyckan

 

Jessica Almenäs har barnen Jack och Dylan sedan tidigare. Men den tredje sonen visade sig dra ut något på tiden. Programledaren har de senaste dagarna berättat om den jobbiga sista väntan.

”Hugg i högra ljumsken. Kommer ofta och plötsligt och helt utan förvarning. Gör vidrigt ont. Ont i brösten. Spänner och ilar, men ingen råmjölk ännu. Allmänt tungt att röra sig. Samt att humöret inte direkt är på topp.. Sover ju så dåligt så tålamodet är minimalt”, skrev hon för några dagar sedan.

Hon har även berättat om sina rädslor och ilska för att inte få en plats på förlossningen – efter att ha tagit del av uppgifterna om den ansträngda situationen på Stockholms förlossningskliniker. 

”Jag har ångrat mig, jag vill inte föda barn längre”, skrev hon för en dryg vecka sedan. 

 

LÄS MER: Jessica Almenäs om gravidkampen

 

Jessica Almenäs har sedan hon berättade om sin graviditet låtit sina Instagram-följare vara med på gravidresan. Programledaren har publicerat bilder på sig själv och sambon under den långa väntan. 

https://www.instagram.com/p/BV9oQQRFqeb/?taken-by=jessicaalmenas&hl=sv