Nu berättar Khloé Kardashian om graviditeten. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INCNu berättar Khloé Kardashian om graviditeten. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Nu berättar Khloé Kardashian om graviditeten. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Khloé Kardashian och Tristan Thompson. Foto: EVAN AGOSTINI, RON SCHWANE / AP TT NYHETSBYRÅNKhloé Kardashian och Tristan Thompson. Foto: EVAN AGOSTINI, RON SCHWANE / AP TT NYHETSBYRÅN
Khloé Kardashian och Tristan Thompson. Foto: EVAN AGOSTINI, RON SCHWANE / AP TT NYHETSBYRÅN

Bebislyckan – därför höll hon graviditeten hemlig

Publicerad

Khloé Kardashian bekräftar ryktena – och visar upp sin växande gravidmage.

Efter alla spekulationer väljer tv-profilen nu att berätta själv.

"Min största dröm har blivit verklighet! Vi ska ha barn!", skriver Kardashian-systern på Instagram. 

Tidigare i höstas började det spekuleras i att Khloé Kardashian, 33, väntade sitt första barn med pojkvännen Tristan Thompson, 26.

Men tv-profilen och Kardashian-familjen har själva varit hemlighetsfulla kring ryktena.

Men nu har Khloé Kardashian själv valt att gå ut med den glada nyheten och berätta om känslorna.

”Min största dröm har blivit verklighet! Vi ska ha barn! Jag har väntat och undrat men gud hade en plan hela tiden. Han visste vad han gjorde. Jag behövde bara tro på honom och vara tålmodig. Ibland kan jag fortfarande inte tro att vår kärlek har skapat liv!", skriver hon på Instagram tillsammans med en bild på den växande magen.

 

LÄS MER: Nya ryktet: Khloé är också gravid 

 

Khloé Kardashian hyllar pojkvännen

Khloé Karadshian fortsätter sitt inlägg med att hylla sin pojkvän som stötta henne under den första tiden av graviditeten.

"Tristan, tack för att du älskar mig som du gör. Tack för att du behandlar mig som en drottning. Tack för att du alltid får mig att känna mig vacker. Tristan, framför allt, tack för att du gör mig till mamma". Du har gjort den här erfarenheten mer magisk än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag kommer aldrig att glömma hur fin du har varit mot mig under denna tid. Tack för att du gör mig så lycklig, min kärlek!", skriver hon vidare i sitt inlägg.

https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/?taken-by=khloekardashian

LÄS MER: Fansen i chock – efter stjärnans bild 

 

I oktober kom uppgifter om  att det ska vara en pojke som Khloé Kardashian väntar. Anledningen till att de valt att hålla graviditeten hemlig förklarar hon med att hon har velat njuta av tiden bara tillsammans med de allra närmaste.

"Jag vet att vi har hållit detta hemligt, men vi ville njuta av denna tid inom familjen och de närmsta vännerna så länge som möjligt", skriver hon

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag