Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bebislycka för kändisparet – igen

Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame

Bebislycka väntar för Hollywood.

Emily Blunt väntar sitt andra barn med maken John Krasinski, skriver US Weekly.

Emily Blunt har stigit som en självklar stjärna i Hollywood de senaste åren. Och redan 2010 gifte hon sig med skådespelarkollegan John Krasinski, känd bland annat från amerikanska "The Office", i Italien. Nu väntar hon sitt andra barn tillsammans med John Krasinski, 36.

Skådespelarna blev ett par 2010 efter två års dejtande.

Emily Blunt, som varit med i filmer som "Edge of Tomorrow" och "Sicario", har setts med en gravidmage i samband med en filminspelning, och det blir skådespelerskans andra barn. I februari 2014 hon och John Krasinski sitt första barn Hazel.LÄS MER: "Frozen" fick skådisen Emily Blunt att födaJohn Krasinski är just nu aktuell med den nya filmen "13 hours: The secret soldiers of Benghazion" och nyligen visade han upp sin tränade filmkropp.

Det fick både fansen – och hans flickvän – att häpna. Stjärnan har nämligen byggt muskler som aldrig förr och har numera en så kallad superkropp.LÄS MER: Emily Blunt tog med Tom Cruise på sexklubbJohn Krasinski: "Vill ha den blekfeta"

Inför filminspelningarna tränade John Krasinski intensivt för att komma i sitt livs form. Två gånger om dagen under åtta veckor körde stjärnan stenhårda pass tillsammans med sin personlige tränare.

– Det är verkligen mycket jobb bakom det här. Jag tänkte att det skulle bli, typ, "jag äter några energibars och gör lite armhävningar". Så blev det inte. Min PT sa att "det kommer att bli ett helvete för dig i åtta veckor", har han tidigare sagt till E! Online.

En som inte är riktigt lika nöjd med skådespelarens nya muskelkropp är hans flickvän.

– Hon hatar det. Hon vill ha den blekfeta killen tillbaka, säger John Krasinski i intervjun.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.