Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bebislycka – Edward Blom har fått barn igen

Foto: SVT
Foto: JULIA DANSARIE

Babylycka! 

Edward Blom och Gunilla Kinn Blom har fått sitt tredje barn – en liten pojke. 

”Känns som ett under att vi nu har tre fantastiska små barn. Gud vare tack”, skriver Edward Blom i ett sms.

Det är en lyckans dag för Edward Blom och Gunilla Kinn Blom. 

De båda har nu blivit föräldrar till sitt tredje barn, en liten pojke.

”Allt har gått väl och alla i familjen mår prima”, skriver Gunilla själv på Instagram.

När Expressen når henne senare på kvällen skriver hon i en kommentar:

”Vi tycker det är fantastiskt att ha fått en tredje mirakelbebis! Lillpojken är minst lika fin som sina äldre syskon, och vi mår allesammans bra.”

https://www.instagram.com/p/BlqGtH9ny_v/?taken-by=edward_blom

Gunilla Kinn Blom och Edward Blom träffades 2010. De har sedan tidigare sonen Melchior och dottern Wilhelmina.

Edward Blom har tidigare berättat att han och Gunilla inte är präktiga som föräldrar.

– Vi låter barnen vara uppe så länge som de vill även om det är till midnatt och lämnar Melchior på förskolan vid 11 och hämtar 17.30. I morse sov Melchior till 9.00, det är perfekt för jag behöver nio timmars sömn. Det är självklart så att vi tar lika stort ansvar och i och med att amningen inte fungerade så många månader så är det lätt att dela lika på flaskmatningen av lillflickan, sa Edward Blom till Expressen förra året. 

Edward Blom berättade i samma intervju att han hade gett upp hoppet om att skaffa barn innan han träffade Gunilla Kinn Blom 2010. 

– Jag hade gett upp hoppet om att få gifta mig och skaffa barn då jag träffade Gunilla. Vi blev ofantligt glada då vi fick barn, men det finns nog andra som upplever att allt handlar om att få bli föräldrar. Man kan ha ett otroligt bra liv utan barn också. Det är mycket frihet, tid med varandra, möjlighet att ta del av kulturliv, finnas där för syskonbarn och andra barn. Jag tror faktiskt att man kan vara lika lycklig utan barn som med barn. Att vara singel är däremot inte så kul, jag är gjord för att bo ihop, sa Edward Blom. 


https://www.instagram.com/p/Blp4qrIh87R/?taken-by=gunillakinn

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.