Bebisen ser ut precis som Woody Harrelson – stjärnans svar

"Om jag bara hade ditt hår"
Foto: Twitter / Twitter

Nordirländska mamman Dani Grier Mulvenna la ut en dubbelgångsbild på hennes dotter och Hollywoodstjärnan Woody Harrelson – som stjärnan besvarade med en skämtsam dikt.

”Det är inte varje dag Woody Harrelson skriver en dikt till din dotter”, skriver mamman på Twitter.

Det var förra veckan som Dani Grier Mulvenna la ut ett Twitterinlägg med en bild på sin nio månader gamla dotter Cora och Hollywoodstjärnan Woody Harrelson och skrev ”Okej men hur ser vår dotter ur som Woody Harrelson”. Detta efter att en vän hade påpekat liknelsen som hon själv inte hade sett förutom, skriver Today. 

Tweeten blev viral och Harreson har nu kommenterat liknelsen på ett litet speciellt sätt. Han har nämligen skrivit en dikt om jämförelsen med den nio månader gamla bebisen.

”Lovsång till Cora, du är ett förtjusande barn. Jag är smickrad att bli jämförd med dig. Du har ett underbart smajl. Jag önskar bara att jag hade ditt hår” skrev han i ett inlägg på Instagram som har fått över 320 000 gillamarkeringar.

”Det är inte varje dag Woody Harrelson skriver en dikt till din dotter”, skriver mamman om svaret på Twitter och hon har även kommenterat diktsvaret i en intervju med Toofab. 

”Vi är så rörda efter Woodys svar – det är en bra lookalike att ha om du ska ha en”, säger hon.

https://www.instagram.com/p/Cg2SrtePPCz/
Här kommer "rojaliteterna" flytande

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.