Foto: STELLA PICTURES
 Foto: STELLA PICTURES

Baywatch-baben kämpar med vikten

Publicerad

Nicole Eggert är på väg tillbaka in i sin ikoniska röda baddräkt!

Här visar hon upp sin drastiska viktminskning.

Den tidigare Baywatchstjärnan "Summer", som har kämpat med sin vikt sedan 2010, tycks ha förlorat mycket vikt under de senaste månaderna. Under inspelningen av den nya ABC-tävlingen Splash, där hon bland annat kommer att tävla mot Drake Bell, Kendra Wilkinson, Katherine Webb, Kareem Abdul-Jabar, Keshia Knight Pulliam and Louis Anderson i olika vattensporter, visade hon upp sin slimmade figur i en tajt våtdräkt.

 

Kämpar hårt

Iklädd sport-BH och våtdräkt såg den 41-åriga mamman betydligt smalare ut än vad hon gjorde bara sex månader sedan, när hon fångades på bild Power-walking med dottern Keegan.

Nicole har kämpat med sin vikt sedan hennes far, Ralph, gick bort för mer än fyra år sedan. Och graviditetskilona efter dottern Keegan har hon fått jobba hårt för att tappa, men nu tycks stjärna vara på god väg tillbaka till sin Baywatch-kropp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag