Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Basshunters förvandling – så ser artisten ut i dag

Den svenska artisten har sedan dess haft en framgångsrik karriär som artist och dj i Europa – han har i dag hunnit bli 33 år gammal och turnerar fortfarande. Foto: NIKLAS HENRIKCZON / NIKLAS HENRIKCZON EXPRESSEN
Den svenska artisten har i dag hunnit bli 33 år gammal men ser ut att fortsätta sitt turnerande runtom i världen utifrån hans Instagram att döma. Foto: Instagram
”Boten Anna”, blev översatt till ”Now you’re gone” och det blev en dundersuccé. Låten låg etta på den engelska topplistan i fem veckor. Foto: DL4 / ALL OVER PRESS WENN
För 12 år sedan släppte "Basshunter" sommarplågan "Boten Anna". Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM

För 12 år sedan släppte "Basshunter" sommarplågan "Boten Anna".

Den svenska artisten har sedan dess haft en framgångsrik karriär som artist och dj i Europa – han har i dag hunnit bli 33 år gammal och turnerar fortfarande.

"På väg till Galway, vilka kommer i kväll?", skriver han i ett inlägg på Instagram.

Jonas "Basshunter" Altberg är känd för hits som "Boten Anna" och "Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA" och har en framgångsrik karriär som artist och dj i Europa.

”Basshunter” fick sitt genombrott 2006 då den svenskspråkiga låten "Boten Anna" spreds via internet. Två år senare fick han en världshit med samma låt på engelska.

”Boten Anna”, blev översatt till ”Now you’re gone” och det blev en dundersuccé. Låten låg etta på den engelska topplistan i fem veckor.

Under samma period var han brittiska tidningars favorit bland skandalstjärnorna tack vare nakenbilder, läckta sexvideor och deltagande i kändisversionen av ”Big brother”.

 

LÄS MER: Basshunter förkrossad efter dödsfall på konsert 

 

Basshunter fortsätter sitt turnerande

Den svenska artisten har i dag hunnit bli 33 år gammal men ser ut att fortsätta sitt turnerande runtom i världen utifrån hans Instagram att döma.

"På väg till Galway, vilka kommer i kväll?"

https://www.instagram.com/p/BmJJww_HpAK/?hl=sv&taken-by=basshunter_se

Gifte sig: "Var jättevackert

I fjol sa ”Basshunter” och kärleken Tina Makhia Khayatsadeh ja till varandra på sitt bröllop som hölls på exklusiva medlemsklubben Dubai Polo & Equestrian club i Dubai.

– Båda grät, men på ett fint sätt. Det var jättevackert, sade en av bröllopsgästerna.

På plats under bröllopet var förutom brudparets familjer även den svenska världsartisten Arash Labaf och polska stjärnan Margaret, som hade en hit med ”Cool me down”. Även Sveriges ambassadör i Förenade Arabemiraten, Jan Thesleff, som också höll tal under ceremonin och skivbolaget Warners svenska vd Jonas Siljemark var med och firade ”Basshunters” bröllopsdag.

 

LÄS MER: Basshunter har gift sig: "Var jättevackert" 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!