Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSFoto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
 Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Barrymores nya kärlek efter tunga skilsmässan

Publicerad

Drew Barrymore har hittat kärleken igen, efter skilsmässan från exet Will Kopelman.

Enligt uppgifter till Page six är skådespelaren nu tillsammans med David Hutchinson.

– De var i Palm Springs på ett bröllop förra helgen, säger uppgiftslämnaren till Page six.

Skådespelaren Drew Barrymore, 42, skilde sig från maken Will Kopelman under 2016.

Men efter det kraschade äktenskapet har Drew Barrymore hittat kärleken på nytt.

Enligt uppgifter till Page six har Drew Barrymore nu blivit tillsammans med företagaren David Hutchinson, som är en av de högsta hönsen i bolaget Maesa. Maesa är de som gör Drew Barrymores smink till hennes sminkmärke Flower beauty.

Skådespelaren och David Hutchinson har bland annat gått på bröllop tillsammans - ett klassiskt tecken på ett seriöst förhållande.

– De var i Palm Springs på ett bröllop förra helgen, säger uppgiftslämnaren till Page six.

 

LÄS MER: Drew Barrymore har skilt sig – blixtsnabbt 

 

Drew Barrymores nya kärlek - mindre än ett år efter skilsmässan 

 

LÄS MER: Drew Barrymore och hennes Will skiljer sig

 

Hutchinson har också blivit taggad i Drew Barrymores bilder på Instagram den senaste tiden - även om han själv inte syns på bild. På en bild håller Barrymore och en av hennes väninnor upp sina handväskor, och på en annan bild sitter skådespelaren med en modedesigner.

Det var i april 2016 som det släpptes att Drew Barrymore och Will Kopelman gick skilda vägar och tog ut skilsmässa, efter tre år som gift par. Men det dröjde fram till augusti innan skilsmässan hade gått igenom.

Page six har sökt Drew Barrymores presstalesperson, men de har valt att låta bli att kommentera.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag