Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barnstjärnans kropps- protest – efter kritiken

Demi Lovato.Foto: VIANNEY LE CAER / AP TT NYHETSBYRÅN
Demi Lovato.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Demi Lovato.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Artisten Bebe Rexha riktar stark kritik mot kläddesigners som inte vill jobba med henne, för att hon inte är tillräckligt smal.

Nu får hon stöd av barnstjärnan Demi Lovato, som hyllar Rexha för budskapet.

"Älskar det här och dig för att du säger vad du tycker och använder din plattform" skriver Demi Lovato på sociala medier.

29-åriga artisten Bebe Rexha – som gjort låtar med One Directions Louis Tomlinson och skrivit musik åt Rihanna – är nominerad till två priser på årets Grammy-gala. Men när artisten tog kontakt med kläddesigners för att klä sig till galan fick hon flera gånger nedslående besked. Flera designers hävdade att de inte kunde hjälpa henne med kläder till galan för att hon är "för stor".

"Vi är vackra i alla storlekar! Liten eller stor! Och min storlek 38-kropp kommer ändå gå på Grammy-galan" skrev Rexha på Instagram.

Nu hyllas hon av barnstjärnan Demi Lovato, 26. På sociala medier hyllar Lovato artistens utspel, och håller med henne om att det är svårt att få kläder om man inte passar i den minsta storleken.

"Instämmer totalt! Älskar det här och dig för att du säger vad du tycker och använder din plattform" har Lovato kommenterat på Rexhas inlägg på Instagram.

 

 

 

Demi Lovatos kamp mot kroppsnormer – visade fansen på sociala medier

Det är inte första gången Demi Lovato sprider kroppspositiva budskap på sociala medier. Demi Lovato har varit öppen med sina porblem med äststörningar tidigare, och i april förra året publicerade hon en serie bilder på sin kropp på Instaram, där hon pekade ut sina "problemområden". Lovato visade att hon älskar sin kropp, trots att hon har lår som går ihop och bristningar i huden.

"Jag älskar mig själv ändå" skrev Demi Lovato till de hyllade bilderna.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.