Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barnstjärnans beslut – slutar som skådis

Macaulay Culkin avslöjar nu att han slutar med skådespeleriet.
Foto: Lionel Hahn / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM
Culkin slog igenom när han spelade huvudrollen i "Ensam hemma"-filmerna.
Foto: Okänd / PRESSENS BILD

Nu berättar "Ensam hemma"-barnstjärnan Macaulay Culkin att han ger upp sin skådespelarkarriär och drar sig tillbaka, skriver Daily Mail.

– Jag är en man i 30-årsåldern som drar sig tillbaka, säger han enligt Daily Mail.

Han slog igenom stort som Kevin McCallister i filmerna "Ensam hemma" på 90-talet.

Men efter 28 år i Hollywoods rampljus har Macaulay Culkin bestämt sig för att sluta med skådespeleriet och dra sig tillbaka - bara 35 år gammal.

I en intervju med New York Magazine berättar den tidigare barnstjärnan att han inte har några planer på att återvända till film eller tv.


LÄS MER: Konsten har gjort Macaulay Culkin gott


Macaulay Culkin drar sig tillbaka

– Jag är en man i 30-årsåldern som drar sig tillbaka, säger Macaulay Culkin, enligt Daily Mail.

Culkin berättar vidare att han brukar måla, skriva och gör lite vad som helst för att fylla ut dagarna.

– Jag går dit där vinden tar mig, säger han, enligt Dail Mail.

Trots att Macaulay Culkin inte längre ser ut som sjuåringen i "Ensam hemma" känner folk igen honom när han är ute på gatorna i New York.

– Jag tar promenader vid två eller fyratiden på morgonen. Då finns det inga människor ute och då kan jag gå fritt utan att bli igenkänd, säger Culkin, enligt Daily Mail.

När Macaulay Culkin inte är i New York befinner han sig i Frankrike, där han uppskattar fridfullheten som fransmännen ger när Culkin är där.

– De känner igen mig, men de bryr sig inte helt enkelt. Jag tänkte då "Var har ni människor varit i hela mitt liv", säger skådespelaren.


LÄS MER: "Ensam hemma"- stjärnans nya livsstil


För några år sedan publicerades som "Ensam hemma"-stjärnan Macaulay Culkin i dåligt skick. Han var avmagrad och sågs kräkas på gatan.

Enligt The Sun talades då om att han var döende på grund av missbruk av heroin och läkemedel. Men i augusti 2012 rapporterades att Culkin mådde bättre och nyligen startat konstkollektivet 3MB, en förkortning som står för "Three men and a baby", tillsammans med vännerna Adam Green och Toby Goodshank.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.