Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Barnstjärnans ärliga ord – om Michael Jacksons beteende

Aaron Carter berättar nu om en incident med Michael Jackson.
Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Michael Jackson anklagas för att förgripit sig sexuellt på minderåriga.
Foto: NANCY KASZERMAN / STELLA PICTURES ZUMA PRESS

Aaron Carter umgicks flitigt med Michael Jackson på nittiotalet.

Efter att artisten återigen anklagats för sexuella övergrepp på minderåriga har barnstjärnan idogt försvarat sin vän – tills nu.

– Det var en sak han gjorde som var lite opassande, säger Aaron Carter i ett tv-program.

I mars släpptes dokumentären ”Leaving Neverland” och skakade om den offentliga bilden av Michael Jackson.

I dokumentären anklagas den nu avlidne kungen av pop för att förgripit sig sexuellt på minderåriga pojkar.

Under nittiotalet umgicks barnstjärnan Aaron Carter, 31, flitigt med Michael Jackson. Efter att anklagelserna uppdagats har artisten gång på gång försvarat Michael Jackson offentligt – och hävdat att anklagelserna är falska.

Till männen som träder fram i dokumentären – James Safechuck och Wade Robson – skräder Aaron Carter inte orden.

– Du är en vuxen man och när Michael Jackson levde, backade du honom, du fjäskade för honom, säger Aaron Carter i en video han delat i sociala medier och fortsätter:

– Det du gör är att stampa på en ikon och hans legendariska grav.

Aaron Carter: ”Förutom en gång”

Men nu medger Aaron Carter att en incident ägt rum där Michael Jackson inte agerat lämpligt gentemot honom, skriver Female first.

– Michael var en riktigt bra person, såvitt jag vet, en riktigt snäll kille. Han gjorde aldrig något opassande. Förutom en gång. Det var en sak han gjorde som var lite opassande, säger Aaron Carter i ett kommande avsnitt av ”Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition”.

Den opassande incidenten ska däremot inte vara av sexuell art understryker Aaron Carter. På sociala medier fortsätter barnstjärnan att förklara uttalandet, och varför han väljer att berätta om händelsen nu.

”Jag pratar om det här ämnet nu för att berätta min sanning, jag vill vara ärlig och samtidigt hålla Michael Jackson om ryggen, han var en otrolig kille, det står jag fast vid. Så jag ber er att inte vrida detta till något det inte är.” skriver Aaron Carter på Twitter.

https://twitter.com/aaroncarter/status/1130704864416337920

Michael Jackson avled den 25 juni 2009. Stjärnan anklagades redan under sin livstid för sexuella övergrepp på barn men blev aldrig dömd.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.