Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barnstjärnan ha vuxit upp – så ser hon ut idag

Linnie, Kevins storasyster, eller Angela Goethals som hon heter. Så såg hon ut 1990.
Foto: PRIVAT
Angela Goethals nu, 2018.
Foto: PRIVAT
Kevin i "Ensam hemma".

Filmen "Ensam hemma" har blivit en riktig jul- och nyårsklassiker. 

Vissa av barnskådisarna fick ett genombrott men andra inte. 

Angela Goethals, som spelade Kevins syster är en av dem, skriver Mirror. 

Efter att ha varit med i filmen, blev skådespelaren Macaulay Culkin som spelar lillebror Kevin, känd på väldigt kort tid. Efter filmen fick han tidigt problem i privatlivet gällande bland annat alkohol och droger. 

Men vad hände egentligen med de andra barnskådespelarna i den klassiska kulfilmen? Till exempel Kevins syster Linnie, spelad av Angela Goethals. 

Angela var bara 13 år gammal när "Ensam hemma" eller "Home alone" kom ut år 1990. Hon var också en av få som fick vara med i uppföljaren "Ensam hemma 2: Vilsen i New York". Den kom två år efter debutfilmen. 


LÄS MER: Ensam hemma- stjärnans förvandling


Idag är Angela 40 år och har en dotter med skådespelaren Russell Soder. Paret har varit gifta i 12 år, enligt The Sun. 

Det är rättvist att säga att Angela har försvunnit något sen filmen kom ut på bio. Eller i alla fall, hon har inte gjort sig ett stort namn. Men hon har fortfarande hållt sig upptagen – du kanske inte bara har känt igen henne. 

Har spelat mot Tom Cruise 

År 1996 spelade skådespelerskan rollen som Kathy Sanders i filmen "Jerry Maguire" med bland annat Tom Cruise och Renee Zellweger.

Sex år senare, år 2002, var Angela med i "Jerry Springer" och i Adam Sandlers film "Spanglish". Hon hade även en mindre roll i succéserien "24" och spelade Maya Driscoll. 


LÄS MER: Barnstjärnans mörka familjehemlighet avslöjad 


Utöver det har hon enbart spelat mindre roller i till exempel Grey's Anatomy, CSI, Without A Trace samt Law & Order. Hon pratar flytande franska – något som hon pluggat på Vassar College i Poughkeepsie. 

Trots det, är Angela förmodligen mest känd för hennes roll som Linnie, storasyster till Kevin i klassikern "Ensam hemma". 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.