Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Barnflickans avslöjande om sexfilmerna med Mel B

Melanie Brown.
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Stephen Belafonte och Melanie Brown.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

"Spice Girls"-stjärnan Melanie Brown, 41, hävdar att hennes tidigare barnflicka stal 300 000 dollar från henne och hotar att släppa sexvideor på stjärnan.

Nu slår barnflickan tillbaka –  i ett 128 sidor-långt dokument.

"Hon agerade kameraman och spelade in våra sexuella möten", skriver hon, enligt The Mirror.

"Spice Girls"-stjärnan Melanie Brown har hävdat att hennes tidigare barnflicka, Lorraine Gilles haft ett förhållande med hennes tidigare make, Stephen Belafonte, bakom hennes rygg och dessutom blivit gravid och gjort abort med honom.

Hon har även anklagat Belafonte, 42, och barnflickan för att ta pengar från henne.

LÄS MER: Stjärnan stäms av barnflickan 

Barnflickan släpper dokument om Mel B

Nu slår barnflickan tillbaka, skriver The Mirror. I helgen släppte hon ett 128 sidor-långt dokument, där hon säger sig avslöja allt om sitt bisarra förhållande med Brown och hennes ex-man Stephen Belafonte.

Dokumenten har släppts av hennes advokatteam som ett sätt att rentvå hennes namn. Hon hävdar att Brown agerade som "kameraman" för sexfilmer de spelat in. 

LÄS MER: Mel B slagen och utnyttjad av sin man 

"De här inspelningarna skulle vara otroligt pinsamma för mig och min familj. Jag vill inte att de ska bli offentliga", skriver hon i tillägg till dokumentet.

Hon fortsätter:

"Mitt sexuella förhållande och min anställning med Melanie fortsatte runt sju år fram till september 2016. Under min tid med Melanie, så hade hon och jag sex sporadiskt, ibland flera gånger i veckan. Jag hade aldrig sexuellt umgänge med Stephen utan Melanies instruktion eller hennes tillåtelse. Eller när hon själv bjöd in sin man att ha sex tillsammans med oss".

Lorraine Gilles: "Mel B betalade för aborten"

Lorraine Gilles har alltid förnekat att hon varit gravid med Belafontes barn, i stället har hon hävdat att graviditeten var resultatet av ett one-night-stand hon haft med en man hon träffat i en bar.

Hon hävdar även att Melanie Brown betalt för aborten.

Barnflickan Lorraine Gilles drogs in i det smutsiga uppbrottet mellan Melanie Brown och Stephen Belafonte när Spice Girls-stjärnan anklagade Gilles för att vara en "prostituerad utpressare" i uttalanden till amerikansk media.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.