Melanie Brown. Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTOMelanie Brown. Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Melanie Brown. Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Stephen Belafonte och Melanie Brown. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅNStephen Belafonte och Melanie Brown. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Stephen Belafonte och Melanie Brown. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSFoto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
 Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Barnflickans avslöjande om sexfilmerna med Mel B

Publicerad

"Spice Girls"-stjärnan Melanie Brown, 41, hävdar att hennes tidigare barnflicka stal 300 000 dollar från henne och hotar att släppa sexvideor på stjärnan.

Nu slår barnflickan tillbaka –  i ett 128 sidor-långt dokument.

"Hon agerade kameraman och spelade in våra sexuella möten", skriver hon, enligt The Mirror.

"Spice Girls"-stjärnan Melanie Brown har hävdat att hennes tidigare barnflicka, Lorraine Gilles haft ett förhållande med hennes tidigare make, Stephen Belafonte, bakom hennes rygg och dessutom blivit gravid och gjort abort med honom.

Hon har även anklagat Belafonte, 42, och barnflickan för att ta pengar från henne.

LÄS MER: Stjärnan stäms av barnflickan 

Barnflickan släpper dokument om Mel B

Nu slår barnflickan tillbaka, skriver The Mirror. I helgen släppte hon ett 128 sidor-långt dokument, där hon säger sig avslöja allt om sitt bisarra förhållande med Brown och hennes ex-man Stephen Belafonte.

Dokumenten har släppts av hennes advokatteam som ett sätt att rentvå hennes namn. Hon hävdar att Brown agerade som "kameraman" för sexfilmer de spelat in. 

LÄS MER: Mel B slagen och utnyttjad av sin man 

"De här inspelningarna skulle vara otroligt pinsamma för mig och min familj. Jag vill inte att de ska bli offentliga", skriver hon i tillägg till dokumentet.

Hon fortsätter:

"Mitt sexuella förhållande och min anställning med Melanie fortsatte runt sju år fram till september 2016. Under min tid med Melanie, så hade hon och jag sex sporadiskt, ibland flera gånger i veckan. Jag hade aldrig sexuellt umgänge med Stephen utan Melanies instruktion eller hennes tillåtelse. Eller när hon själv bjöd in sin man att ha sex tillsammans med oss".

Lorraine Gilles: "Mel B betalade för aborten"

Lorraine Gilles har alltid förnekat att hon varit gravid med Belafontes barn, i stället har hon hävdat att graviditeten var resultatet av ett one-night-stand hon haft med en man hon träffat i en bar.

Hon hävdar även att Melanie Brown betalt för aborten.

Barnflickan Lorraine Gilles drogs in i det smutsiga uppbrottet mellan Melanie Brown och Stephen Belafonte när Spice Girls-stjärnan anklagade Gilles för att vara en "prostituerad utpressare" i uttalanden till amerikansk media.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag