Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron för Brad Pitt – efter hälsoupptäckten

Foto: WYTERS ALBAN/ABACA / WYTERS ALBAN/ABACA STELLA PICTURES
Foto: SL/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Det har inte varit lätta år för Brad Pitt efter skilsmässan från Angelina Jolie.

Nu kan inte stjärnan låta bli att röka så mycket som två paket cigaretter om dagen – något som oroar hans barn.

– På senare tid har han gått tillbaka till att röka upp till två paket om dagen, och ingen är mer oroad över det än hans barn, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Skådespelaren Brad Pitt, 55, kan inte sluta röka, och är nu uppe i närmare två paket cigaretter – varje dag.

Den ohälsosamma vanan gör nu att Pitts barn är oroliga för sin pappas hälsa, skriver amerikanska sajten Radar Online.

Pitt har de senaste åren gått igenom svåra perioder, där han kämpat för vårdnaden om sina barn efter skilsmässan från Angelina Jolie, 44.

Kan inte förstå Brad Pitts beteende 

Under en period ska Pitt ha använt sig av en så kallad vape, ett mer ofarligt cigarettsubstitut, men nu är skådespelaren fast i rökarträsket igen, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

– Brad använde sig av vape ett tag, men på senare tid har han gått tillbaka till att röka upp till två paket om dagen, och ingen är mer oroad över det än hans barn, säger uppgiftslämnaren.

Barnen kan inte förstå att deras pappa vill röka när det är så farligt – även om de är uppvuxna med att båda deras föräldrar har rökt till och från.

– De är alla väldigt hälsomedvetna och har lärt sig från ung ålder att rökning är hemskt, även om båda deras föräldrar har varit rökare till och från under hela deras liv, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Angelina Jolies beslut efter barnens fruktan

Angelina Jolie har dock lyckats sluta röka de senaste åren, och nu hoppas Brad Pitts barn att han ska kunna gå samma väg som exfrun.

– Angelina lyckades sluta för några år sedan, och barnen var så stolta, men Brad är fortfarande väldigt beroende, och det har fått dem att bli väldigt oroliga.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.