Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Baren" tillbaka i TV4: Roligt, knasigt format

Mellan 2000 och 2002 höll Robert Aschberg och deltagarna i "Baren" de svenska tv-tittarna i ett fast grepp med dokusåpan som sändes på TV3. Foto: - -
Meral Tasbas var en av deltagarna. Foto: Jocke Berglund

Vem minns inte Meral Tasbas, Molle Holmberg och comebackande Dag Finn som bartenders?

I vår kommer skandalsåpan "Baren" tillbaka - med sedan tidigare kända realitystjärnor.

– Vårt mål är att det här ska vara Sveriges roligaste bar och det tror jag verkligen att det kan bli med den cast som vi tänker oss, säger Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör på TV4-gruppen.

Mellan 2000 och 2002 höll Robert Aschberg och deltagarna i "Baren" de svenska tv-tittarna i ett fast grepp med dokusåpan som sändes på TV3. Profiler som Meral Tasbas, Molle Holmberg och Daniel Wallén - som attackerade en annan deltagare med ett järnrör - skapades. Serien lades dock ner på grund av vikande tittarsiffror, men har kopierats framgångsrikt i länder som Polen, Kambodja, Argentina och Georgien.

Nu plockar TV4 upp den gamla skandalsåpan som går ut på att deltagarna ska bo tillsammans och jobba i en bar. Den 13 april kommer såpan att börja sändas i TV4 Play dygnet runt under tre veckor, och ett avsnitt i TV12 och TV4 Play varje kväll.

Programledare blir Paolo Roberto.

– Jag är så glad över att han är programledare. Det är ett riktigt roligt knasigt format som kommer tillbaka, säger Anton Glanzelius.

Baren kommer att ligga någonstans i centrala Stockholm, i en redan befintlig bar, men exakt var är inte klart. TV4 är nu mitt uppe i castingprocessen.

– Vi har en del muntliga avtal men det är inget som är påskrivet och klart, därför kan vi inte gå ut med något nu, säger Anton Glanzelius men avslöjar:

– Det kommer att vara tidigare realitymedverkande, så det kommer att vara kända deltagare som ska gå in med hull och hår och driva den här baren.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!