Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barbra Streisand avslöjar: ”Jag har klonat min hund”

Barbra Streisand med hunden Samantha – som klonades.Foto: / Reni van Maren / SUNSHINE /All O / Sunshine Inte
Foto: EVAN AGOSTINI / AP AGOEV

Den amerikanska sångerskan Barbra Streisand var mycket fäst vid sin hund Samantha som dog 2017. Streisand tyckte så mycket om sin fyrbenta vän att hon lät klona henne. I dag har stjärnan två nya hundar som är en kopia av Samantha, avslöjar hon i en intervju med Variety.

– De har olika personligheter, säger Streisand, till tidningen.

Det var i en intervju med tidningen Variety som den amerikanska sångerskan Barbra Streisand avslöjade de tidigare okända detaljerna om sina älskade hundar. Hennes 14-åriga hund Samantha, av rasen Coton de tuléar, dog 2017. Streisand bestämde sig för att klona henne och lät spara celler från hennes mun och mage innan hunden dog. I dag har sångerskan två vita, fluffiga ”kopior” av Samantha.

– De har olika personligheter. Jag väntar på att de ska bli äldre så att jag kan se om de har hennes bruna ögon och allvarliga sätt, säger Barbra Streisand i intervjun.

 

LÄS ÄVEN: Sanningen om Carina Bergs nya förhållande

 

Barbra Streisand har adopterat en tredje hund

När Streisand fick hem hundarna så klädde hon dem i rött och lavendellila för att skilja på dem. Det var utifrån de engelska namnen på klädernas färger som de fick namnen Miss Scarlett och Miss Violet.

Enligt intervjun i Variety finns det ingen, förutom maken James Brolin, som Barbra Streisand hellre spenderar tid med i hemmet än sina hundar. Sångerskan har även skaffat en tredje hund, vid namn Miss Fanny, som är en avlägsen släkting till Samantha. Streisand adopterade henne från sin uppfödare i väntan på de två klonade valparna.

 

LÄS ÄVEN: Spice Girls kan sjunga för prins Harry och Meghan Markle på kungliga bröllopet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.