Barbra Streisand avslöjar: ”Jag har klonat min hund”

Barbra Streisand med hunden Samantha – som klonades.
Foto: / Reni van Maren / SUNSHINE /All O / Sunshine Inte
Foto: EVAN AGOSTINI / AP AGOEV

Den amerikanska sångerskan Barbra Streisand var mycket fäst vid sin hund Samantha som dog 2017. Streisand tyckte så mycket om sin fyrbenta vän att hon lät klona henne. I dag har stjärnan två nya hundar som är en kopia av Samantha, avslöjar hon i en intervju med Variety.

– De har olika personligheter, säger Streisand, till tidningen.

Det var i en intervju med tidningen Variety som den amerikanska sångerskan Barbra Streisand avslöjade de tidigare okända detaljerna om sina älskade hundar. Hennes 14-åriga hund Samantha, av rasen Coton de tuléar, dog 2017. Streisand bestämde sig för att klona henne och lät spara celler från hennes mun och mage innan hunden dog. I dag har sångerskan två vita, fluffiga ”kopior” av Samantha.

– De har olika personligheter. Jag väntar på att de ska bli äldre så att jag kan se om de har hennes bruna ögon och allvarliga sätt, säger Barbra Streisand i intervjun.


LÄS ÄVEN: Sanningen om Carina Bergs nya förhållande


Barbra Streisand har adopterat en tredje hund

När Streisand fick hem hundarna så klädde hon dem i rött och lavendellila för att skilja på dem. Det var utifrån de engelska namnen på klädernas färger som de fick namnen Miss Scarlett och Miss Violet.

Enligt intervjun i Variety finns det ingen, förutom maken James Brolin, som Barbra Streisand hellre spenderar tid med i hemmet än sina hundar. Sångerskan har även skaffat en tredje hund, vid namn Miss Fanny, som är en avlägsen släkting till Samantha. Streisand adopterade henne från sin uppfödare i väntan på de två klonade valparna.


LÄS ÄVEN: Spice Girls kan sjunga för prins Harry och Meghan Markle på kungliga bröllopet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.