Barbara Sinatra blev 90 år. Foto: JOSE LUIS MAGANA / AP TT NYHETSBYRÅNBarbara Sinatra blev 90 år. Foto: JOSE LUIS MAGANA / AP TT NYHETSBYRÅN
Barbara Sinatra blev 90 år.  Foto: JOSE LUIS MAGANA / AP TT NYHETSBYRÅN
Frank och Barbara Sinatra tillsammans 1976. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅNFrank och Barbara Sinatra tillsammans 1976. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅN
Frank och Barbara Sinatra tillsammans 1976. Foto: ANONYMOUS / AP TT NYHETSBYRÅN

Barbra Sinatra är död – blev 90 år

Publicerad

Barbara Sinatra är död. 

Hon var gift med sångaren Frank Sinatra i 22 år.

Barbara Sinatra blev 90 år. 

Barbara Sinatra var gift med sångaren Frank Sinatra. Hon var den fjärde personen som gifte sig med sångaren som gick bort 1998. 

Barbara dog under tisdagen i sitt hem i Kalifornien i USA efter en tids sjukdom, uppger sajten TMZ. 

”Hon dog omgiven av sin familj och sina vänner i sitt hem”, sa en  representant för Barbara Sinatras barncancerfond till Desert Sun

Barbara Sinatra blev 90 år. 

Barbara Sinatra gifte sig med Frank Sinatra 1976 och var gift med sångaren i 22 år. Hon var den hustru som var gift längst med Frank Sinatra. Frank Sinatra var gift fyra gånger totalt. 

Barbara Sinatra ägnade sig åt välgörenhet och hade tidigare haft en karriär som modell och underhållare i Las Vegas. 

Skrev bok om äktenskapet med Frank

Barbara Sinatra har även skrivit en självbiografi om sitt äktenskap med sångaren Frank Sinatra: ”Lady Blue Eyes: My Life with Frank”. 

Frank och Barbara grundade tillsammans Barbara Sinatra Children's Center 1986 som hjälpte barn och ungdomar som blivit utsatta för övergrepp.

”Sedan dess har över 20 000 barn fått terapi och hjälp där”, säger John Thoresen, chef för centret, i ett uttalande.

 

LÄS MER: 100 år av kärlek – med Frank Sinatra 

 

Barbara Sinatra ägnade sig åt välgörenhet

Hon var tidigare gift med komikern Herbert ”Zeppo” Marx, innan hon träffade Frank Sinatra. 

 

LÄS MER: Frank Sinatra Jr död i hjärtattack

 

För ett drygt år sedan gick Frank Sinatra son bort – bara timmar innan han skulle sjunga på en hyllningskonsert till pappan. Sonen drabbades av en hjärtattack och avled på ett sjukhus i Daytona Beach. Han blev 72 år gammal. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag